Nejste přihlášen/a.
Někdy, se to takhle stane. Ochutnal jste? Je to vysoce jedlé? Tak to horké, vařicí, nalijte do skleniček, zavíčkujte, obraťe dnem nahoru a nechejte zchladnout. Nejspíše to zhoustne při chladnutí. A když ne, tak je to skvělý dip na nalití na palačinku, do vloček na snídani, do mixeru s mlíkem svělý kokteil nebo mlsání k telce. A tvařte se, že jste to tak chtěl, nikoho neupozorňujte, že nevíte proč se to stalo. A budete za dipovo-jahodovou hvězdu.
Polévat místo másla kaši, na mysli ke snídani atd. Je to veliká dobrota. Já mám na oběd palačinky, rozmačkala jsem si na ně jahody s cukrem. Co víc si přát?! Nikdy nikoho neupozorňujte na svou chybu ve vaření,. Když řeknete, že je to záměr, budete za skvělého kuchaře.
Podle mě se tam ta kyselina dává právě proro, aby to zhoustlo.
Můžete vylít ze skleniček a zkusit znovu.
" na dochucení nápojů na podporu želírovacího procesu při přípravě džemů, marmelád a želé na zavařování sirupů"
oetker.cz/...
Řesímě proč mu to nezhoustlo. Podle mě je to tím, že tam nedal doporučené množství kyseliny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.