Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podprsenka- malá prsa

Od: lily odpovědí: 3 změna:
Zdravím, chtěla jsem se zeptat. Jaký druh podprsenky je nejvhodnější pro malá prsa?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Dobrý večer, pro opravdu malá a pevná prsa není třeba žádná podprsenka. Já se toho držím a netahám žádnou, pokud nemusím. Jelikož jsou malá a pevná, tak nepotřebují při běžném pohybu oporu. Při sportu i pro malá prsa je sportovka vhodná, aby se nevytahlovaly. Méďa se říci,jaká podprsenka je nejvhodnější pro malá prsa, s malými prsy opravdu máte možnost volby - ohledně pohodlnosti. Vzdálenost ramínek od sebe, vykrojení košíčků, kostice nekostice - to vůbec nemusíte řešit. Pokud chcete vytvarovat a někde něco nahonit, tak pushupku. Ale já nemám co nahonit, takže mě i pushupka prd platná. Teď jsem dostala od kamarádky jednu z bonprixu, je strašně pohodlná a příjemná. Neskutečný. Ale má švy a jsou vidět pod tričkem a to mě rozčiluje.. nicméně i tak jsem si na ni zvykla a přenesla se přes to, protože je vážně úžasná. Tahala jsem vycpané, jenže když dáte ruce k sobě, tak odstávaly košíčky. Protože prostě mínus A a obvod 85 neseženu *smich*

km
hodnocení

4x

Za mě žádná a je to vyřešený. ;)

bre
hodnocení

1x

Taková, jaká ti bude pohodlná. Obecně se nejčastěji pro každodenní nošení osvědčují s kosticemi/bez kostic, pokud aktivně sportuješ, tak sportovní. Pokud jsi hodně společenská a chodíš na plesy a společenské akce (a to mám na mysli vyšší dívčí, než tancovačku v kulturáku), hodit se to budou i podprsenky bez ramínek a s košíčky, které jsou níže položené, takže se hodí do hlubokého výstřihu, aniž by z výstřihu koukaly košíčky, nebo spoj mezi nimi. Hodí se mít jak hladké košíčky, tak i různě drobené krajkou (ať už pro svojí potěchu, nebo potěchu partnera).

Pokud svojí velikost neznáš, můžeš navšívit specializovanou prodejnu. Možná se ti tu objeví odpověď "nejlepší je žádná, hehehe," ale mimo domov se to moc nehodí. Cizí bradavky nikdo vidět nepotřebuje, málokterý přírodní prsa jsou dokonale pevný a mimoto prsa jsou zpravidla asymetrický a podpsenka asymetrii částečně skryje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]