Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pečený bůček na pánvi

Od: begi25® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den a prosím o radu.Mám v mrazaku asi pul kg.bučku.Chtěl bych ho upect v panvičce.Nakrájet asi na 2 cm?Prosím poradte,a co tam ještě dát.Buček bude z chlebem,nebo bramborama.Zitřejší oběd.Sem duchodce.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nějak tak, na co se ptáte se dělá moravský brabec nebo výpečky. Já dávám kmín sůl, česnek a cibuli. A podliju. Čas od času zamíchám, maso obrátím. Peču v rtoubě. ;) Na pánvi smažím.

To jsou chutě *mnam*
A já mám dnes jen karbenátky *sok*
nov

Pán asi nemá troubu, aspoň to tak chápu. ;)

nov, to mě také napadlo. Připomenulo mi to naučná videa, kdy dělají všechno na pánvi, v rukavicích a sypají to hromadou sýra. Bez rukavic a bez sýra není života. Kdo vaří v rukavicích, tomu nevěřím ani nos mezi očima. *alene* Remoska nebo Pečenka, to jsou hodně dobré vynálezy pro ty, kdo nemají troubu.

nov

Překvapilo mě, že troubu má, ale nechce bůček péct hodinu. Mě by nenapadlo dělat bok na pánvi, proto jsem hledala recepty s přípravou na pánvi. Bůček patří do trouby. :). Asi má pán zdravý chrup.

hodnocení

4x

Když jsem si přečetla: "bušek na panvy," napadl mě hned Bušek z Velhartic, který vypil mnohou číši vína ve společnosti krále Karla IV. Mýlila jsem se.

Bůček je poměrně tuhá a tučná část vepře. Na pávničce se doměkka snadno neudělá, spíš má tendenci se spálit a vysoušet. Byla bych raději pro, péci maso pomalu na pekáčku v troubě, na cibulce a česneku, pokmínovat, posolit a pomalu podlévat vývarem. Péct zpočátku zakryté poklicí. Občas přelévat výpekem, ke konci odkrýt a nechat zezlátnout. V troubě Vám pěkně změkne a to jistě, jako důchodce, uvítáte. Ještě mě napadlo, pro jednoho či 2 lidi je velice výhodné pečení v remosce. Ta by se Vám vyplatila.

Pokud je bůček pěkně libový, byl by z něho dobrý segedínský guláš. Přidáte do omáčky zakysanou smetanu, kysané zelí a dobrota bude na světě. Podávat s HK. Jaga.

nov
hodnocení

1x

primainspirace.cz/...

toprecepty.cz/...

Zadejte do vyhledávače bůček na pánvi a najdete další podobné recepty.

hodnocení

1x
Dělal bych to jako babkazov, jen bych zvolil. jestli chci plátky, nebo raději kostky. Asi ty kostky, aby se co nejvíc vypeklo, protože stejně bych se nejvíc těšil na ten výpeček s chlebem k večeři. Cibulí a česnekem bych nešetřil. Pokud na pánvi, tak to chce pokličku, nebo aspoň alobal.

tm
hodnocení

1x
K čemu je informace, že jste důchodce? Jako že nemáte na troubu, že důchodce je tak nějak automaticky chudák nebo že péct bůček na pánvi je podle vás blbost a má to ospravedlnit to, te jste důchodce? Možná se budete divit, ale mraky lidi nemají jak troubu, tak neumí ohřát ani párek. Nepodceňujte se!

hodnocení

Trubu mám,ale nechsi péct buček hodinu.Když dám buček na pánev musí přidat sádlo nebo olej.Ted se videl navod že opect bez oleje,a žadna cibule.No prostě to zítra nejak skusím.

Bez cibule bude stát za prd. Pokud to nechceš dělat hodinu, bude to smažené, ne pečené.

hodnocení

0x

No ja teda4 nevím, ale bůček na pánvi, to bude trvat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]