Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to s výživou do kolenou. Můj ortoped mi dává každého půl roku výživu do kolen je to HyalOne, dříve jsem platila docela málo, nyní řekl, že pojištovna to nehradí a platím každého půl roku 3000 kč, Pravda je, že to nějak nepomáhá, prý je to rozdělené dle stupnů, 3. stupen prý hradí pojištovna, to ale nevím, je nějaký lepší způsob léčby i když vím, že vyléčit se to uplně nedá,d
Váš ortoped z vás jen tahá peníze. Tyhle injekce pomohou maximálně mladším lidem. Pokud už má někdo pokročilejší artrozu, nic už nepomůže, jen TEP kolene. Jsem dva měsíce po TEP, a minulý týden jsem se ptala mého ortopeda, zda bych neměla dostat injekci do "zdravého" kolene, protože je teď namáhanější, ale řekl, že mě nebude obírat o peníze, a ať se objednám s ním na operaci. Ze své zkušenosti a z toho, co jsem viděla v nemocnici doporučuji operaci neodkládat, protože čím je koleno před operací v horším stavu, tím je pak náročnější rehabilitace.
Mám podezření, že tyto injekce pouze tahají peníze z lidí. Měl jsem chodit na injekce do ramene, což mi velmi obratem doporučil ortoped. Samozřejmě by byly aplikovány přímo u něj a žádná spoluúčast pojišťovny. Odmítl jsem a opustil jsem lékaře. Jiný ortoped nenašel v mém rameni žádný problém. Nicméně rameno mě stále bolí. Komu věřit? ...
děkuji, ale sama si nerozhodnu, kdy mám jít na zákrok, musí lékař, i když já mu to můžu navrhnout,d
N O právě, musite sama zeptat, zda je koleno už na Tep. Bývalý dr mi taky psal prášky, dával výživu, mají z toho prachy a další "Mela jste tam už dávno být ". Na operaci se dost čeká, takže bych ten dotaz noddalovala
můj ortoped to nechává až přijde čas, dle mne asi na poslední chvíli, kdy už není zbytí, kamarádce také řek, že za 5 let jí to čeká a ona už má potíže ted a nic jí nepomáhá, objednala jsem se kvůli bolení, ale dali mi až termín 2 měsíce, takže si musím něco koupit, abych to utlumila zatím, nevím co, je toho mraky, kdysi mi prodal chondro forte,d
Injekce a různá Chondra apod. nejsou k ničemu. Jen pomohou od peněz. Jsem 8 let po TEP kolene a nemám s tím žádné problémy. Do 15 km ujdu v pohodě, do 20 sice taky, ale už cítím únavu. Chodím s trekovými holemi.
Navštívit svého ortopéda. Pokud sám nepřijde na to, že by Vás měl poslat na RTG, požádat ho o to. Na základě RTG snímku každý ortopéd pozná, v jakém stádiu artróza je. A podle toho objedná na operaci. Před 8 lety jsem na ni čekala 1,5 roku, manžel čeká nyní, ale čekací doba se posunula, už prý za 2 roky a víc.
Tak s tím něco dělejte, musíte sama. Ortopéda noha nebolí, tomu je to jedno, tak do Vás raději píchá výživu a inkasuje penízky. Tu ošoupanou chrupavku Vám do kloubu žádné kapičky, mastičky, injekce či léky nevrátí. Pokud chcete ještě plnohodnotně chodit, musíte si za tím jít sama. Nebo do smrti pajdat a trpět. Ale to by se asi nikomu nechtělo. Jaga.
paní vám děkuji, byla jste za mlada hezká, znám vás odsud hodně sem píšete, mě jste tenkrát radila ohledně dcery a domu a jejího přítele, máte pravdu můj ortoped,kterého si lidi chválí, mi dá každého půl roku výživu, ted v březnu také, ale koleno bolí, psala jsem mu to, objednal mě za 2 měsíce, nechci mu říkat tedy dříve, ale budu si muset něco koupit do té doby, jednom mi proda chondro forte profi a pomohlo to, asi zkusím ten condrosulf v lékárně, zatím, pak mu řeknu o rentgen,pa,dáda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.