Nejste přihlášen/a.
No, nevím, jestli bych to dokázala já před mámou. Argument, že máma ji jako malou přebalovala - ano, ale od té doby uplynulo hodně času...Když už bych si musela vybrat, nechala bych se prohlédnout radši od doktorky než od vlastní mámy.
Tak lepší než nic. Kolikrát i dospělí lidé dávají do anonymních diskuzí fotky všelijakých pupínků a ptají se laiků, co by to mohlo být.
lexo proč by to měla být blbá rada? Máš nějaký argumet, nebo je to jen výkřik zakroucenýho lobotoma?
Takovýhle odpovědi kdy neporadíš ani ťuk a jen buzeruješ by měli automaticky mazat
Co jako pokazí fotkou kterou pošle gynekoložce?
V prvé řadě nic by tím nevyřešila. Ta gynekoložka nemůže postavit diagnózu na základě fotky, může se jen domnívat, a i kdyby si byla na 99% jistá co to je, nakonec by jí stejně každá rozumná gynekoložka poslala na vyšetření, aby si to potvrdila.
Upřímně netuším, kde jste slyšel, že by pacient posílal cizím doktorům fotky, aby diagnostikovali problém. Takhle to zkrátka nefunguje. Maximálně přeposlat rentgenový snímek doktorovy ke kterému máte jít... Myslíte si, že jsou doktoři zvědavý na nějaké cizí fotky, které mají ještě zkoumat ve volném čase? Samozřejmě, může se najít nějaká samaritánka, ale stejně by došlo k tomu, co jsem psal výše...
A asi s čím mám největší problém jsou samotný fotky. Jako vážně vám přijde normální, aby si "jí" nezletilá holka vyfotila a někomu posílala? Je úplně jedno, jestli je to jen gynekoložce nebo že to nějak ořízne (nemůžete vědět, jak to vyfotí) tohle dělat nesmí, jednak ta doktorka by z toho mohla mít problém, a i ona sama, kdyby se nějak dostala ven. Evidentně máme každý jiné mravní hodnoty...
Kdybys ses podíval pořádně, tak uvidíš, že jsem poradil, aby šla s rodiči k doktorce/gynekoložce. Jinak nikoho nenapadám, řekl jsem, že ta rada je blbá, ne vy, ale podle vašeho vyjadřování a bezdůvodné ofenzívě to možná ještě přehodnotím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.