Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příteli se asi nelíbí moje vlasy

Od: kacka® odpovědí: 16 změna:
Chci se Vás zeptat jak byste reagovali.kdyz by Vám přítel řekl, že se mu nelibi blondýny?Jsem blond.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanakr
hodnocení

12x
Nijak. Jsou to tvoje vlasy a důležité je jestli se líbí tobě.

hodnocení

11x
Najdi si přítele kerýmu se blondýny líbí

hodnocení

8x

Jedna věc je to co říká, druhá jak se chová. Hledá na Vás chyby, dluží Vám peníze...Vlasy je to poslední, co bych řešila..Zamyslela bych se, jestli je to ten pravý pro život...Pokud se jako blondýna cítíte dobře, nenechte si zbytečně srážet sebevědomí..Hezký vztah je přece o něčem jiném, než o barvě vlasů..

hodnocení

To máte pravdu víc mě štvou ty peníze.Uz jsem se chtěla obrátit na právničku.aby je z něj dostala.

hodnocení

5x

Řekla bych mu, že nesnáším chlapy s bříškem a hlavně chlapy co nemají peníze.

hodnocení

4x

Nechová se k Vám pěkně a Vy ho bezmezně milujete? Potom jste opravdu naivní. Za co ho milujete? Pán Vás má jen proto, aby z Vás tahal peníze a léčil si na Vás své malé sebevědomí. Blonďaté vlasy se mu nelíbí, sám má břicho, ale Vám nestydatě hned vyčte, že jste přibrala. K čemu máte takového joudu?

Být Vámi, pošlu ho do pryč, ať si hledá tmavovlásky. Ale předtím mu naznačit, že by měl vrátit půjčené peníze a pokud tak neučiní, slibte mu pořádný nářez od Vašich přátel, od kolegů z práce apod. Tohle trdlo si Vás nezaslouží. A Vy sama zbytečně jen snižujete svou cenu tím, že se ho držíte. Takového najdete vždycky. Vy prostě musíte hledat LEPŠÍHO! Jaga.

hodnocení

2x
Co bych mu (jí) řekl?
To máš blbý, bývalý přítely (kyně)
hodnocení

Já ho miluju.jinak bych s. Ním nebyla.
Sám má bříško a mě vyčetl že jsem trošku přibrala.
Navíc mi už 2 měsíce dluží peníze původně mi je měl dát hned, ale teď zatím jen slibuje.
No ale on vás asi nee. A z penězmá se rozlučte.

p23®
hodnocení

2x

Řekla bych mu, ať si najde černovlásku.

Zdravím.

hodnocení

1x

Když ho tak milujete a on Vás, tak co tu řešíte? *zed*

halamus

Je to blondýna.
Známý má hlášku, že "Blondýna může být i vousatý holohlavý chlap".

ltz
hodnocení

0x
Je to necita, kdyz své dívce blondýně řekne, že se mu blondýny nelíbí. Kdoví co vám řekne příště.

hodnocení

0x

Bloncky mají obecně slabá vlákna se sklonem k progresivní alopecii.

Tákže to chtěl přítel říct, má o vás a váš vztah strach, protože jak to začne padat, budete muset odejít *zmateny*

hodnocení

Nerozumim..on mi neustále opakuje jak moc me miluje.Ale ty jeho poznámk y
hodnocení

A nejsem přírodní blondyna

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]