Nejste přihlášen/a.
Prostě jsem si koupil šátek a chci ho nosit jak frajer.
Překvapilo mě, že nikde na webu není návod, jak to uvázat.
Šátek je 70x70cm bavlna čtvercový obyčejný bez nějakých úvazků a chci to nosit jako pokrývku hlavy a jsem muž - to fakt není snadné najít jak to uvázat, abych nebyl za trapču.
Ahoj, takový podobný šátky (bandana) nosím v podstatě skoro furt. Spíš se v okolí diví když ho nemám ...
Mám dva oblíbený způsoby:
Buď ho přeložím úhlopříčně do trojúhelníku a od špičky sroluju k základně do pásu a otočím kolem hlavy a vzadu zavážu na uzel (headband)
(jako je ta první fotka od elisy)
nebo
Přeložím úhlopříčně do přibližně trojůhelníka a přehodím přes hlavu a vzadu zavážu na uzel, špičku trojúhelníku buď zastrčím pod první část uzlu a dovážu druhou půlku uzlu a nebo prostě zavážu normální uzel a špičku šátku zastrčím mezi hlavu a uzel. (90´s bandana, pirate)
A nebo, když je studenej vítr tak abych se ho nenažral, nebo když byla koróna tak normálně přeložit do trojúhelníka, přes držku a vzadu ( bandit)
Look cool
Takhle čtyřroze to jeden známý nosí, jezdí tak na pionýru. Nemá šátek, ale kapesník, a to kvůli zakrytí pleše. Sluší mu to tak, že se po něm opičí všichni mladí ze vsi. Fashion. Osobitost.
Šátek si váže houslista Šporcl, ale jak, to neuvádí. hradec.rozhlas.cz/...
Jinak vázat na babku, ale asi uši ven. Nebo arabský šátek... allegro.cz/... S ruličkou na čele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.