Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak má muž uvázat šátek na hlavu?

Od: pansvacinka® odpovědí: 15 změna:

Prostě jsem si koupil šátek a chci ho nosit jak frajer.

Překvapilo mě, že nikde na webu není návod, jak to uvázat.

Šátek je 70x70cm bavlna čtvercový obyčejný bez nějakých úvazků a chci to nosit jako pokrývku hlavy a jsem muž - to fakt není snadné najít jak to uvázat, abych nebyl za trapču.

Jak má muž uvázat šátek na hlavu?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
O tom, jestli budeš za trapču, rozhoduj> spíš jiné věci, než uvázání šátku.
Taky se prodávají již uvázané na hlavu ušité headwrap "šátky" ala pirát.
doplněno 30.04.24 13:16: Sice nejsou tak univerzální, ale zase není nutné neustále řešit vázání, natvarování a dotahování uzlu. Je to spíš čapka. Záleží, co kdo preferuje.
Jak má muž uvázat šátek na hlavu? #2

hodnocení

3x

Podle mě to jde asi jen kolem hlavy, jinak byste nevypadal jako Evropan. Kolem krku by šel.

Jak má muž uvázat šátek na hlavu? #3
Jak má muž uvázat šátek na hlavu? #4

hodnocení

3x

Do kazdeho rohu uzlik a naplacato posadit na hlavu.

30.04.24 14:18

*palec*

Jak má muž uvázat šátek na hlavu? #5
hodnocení

@axus: nejlepší, jednoznačně :-D

jirka*

Ahoj, takový podobný šátky (bandana) nosím v podstatě skoro furt.*palec* Spíš se v okolí diví když ho nemám ...*smich*

Mám dva oblíbený způsoby:

Buď ho přeložím úhlopříčně do trojúhelníku a od špičky sroluju k základně do pásu a otočím kolem hlavy a vzadu zavážu na uzel (headband)

(jako je ta první fotka od elisy)

nebo

Přeložím úhlopříčně do přibližně trojůhelníka a přehodím přes hlavu a vzadu zavážu na uzel, špičku trojúhelníku buď zastrčím pod první část uzlu a dovážu druhou půlku uzlu a nebo prostě zavážu normální uzel a špičku šátku zastrčím mezi hlavu a uzel. (90´s bandana, pirate)

A nebo, když je studenej vítr tak abych se ho nenažral, nebo když byla koróna tak normálně přeložit do trojúhelníka, přes držku a vzadu ( bandit)

Look cool*frajer*

jirka*

= vzadu zavázat. Ale to moc nepoužívám.

fram

Takhle čtyřroze to jeden známý nosí, jezdí tak na pionýru. Nemá šátek, ale kapesník, a to kvůli zakrytí pleše. Sluší mu to tak, že se po něm opičí všichni mladí ze vsi. Fashion. Osobitost.

Šátek si váže houslista Šporcl, ale jak, to neuvádí. hradec.rozhlas.cz/...

Jinak vázat na babku, ale asi uši ven. Nebo arabský šátek... allegro.cz/... S ruličkou na čele.

jirka*

Nj, Smolíkovi*palec* Gábi, Pepa, soused Halíř, Tina, ještě chybí Ládínek.*hej*

jirka*
hodnocení

3x

Takhle nosím šátek já. Svojí fotku sem lepit nebudu, ale odmysli si toho jedince na fotkách*ee*, má to stejně a tady je vidět jak se to váže...

Jak má muž uvázat šátek na hlavu? #6
Jak má muž uvázat šátek na hlavu? #7

spu
hodnocení

2x

Muž si váže šátek stejně jako žena

nov
hodnocení

2x

Je to sice pro ženy, ale inspiraci najdete.

wikihow.cz/...

doplněno 30.04.24 13:15:

Další inspirace: P. Šporcl + kapelník skupiny Fleret.

hodnocení

Tak jsem si to dneska vzal na cestu do práce, zavázal to asi jak radí uživatel jirka, trojúhelník, hodit to za hlavu a zavázat, uši ven. Vypadalo to celkem dobře, akorát jsem musel k tomu mít sluneční brejle - dneska to strašně šajnilo *slunce*

Takže ještě s těma brejlema sem byl totál suprfrajer *frajer*

jirka*

To víš, léta praxe*frajer*..

Tak pak napiš jak v tom bylo.*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]