Ahoj Jsem 25 letý muž a od 15 let jsem si všiml rostoucích prsou, vždycky jsem to maskoval mikinou, volnějším oblecenim apod. a hodně se za to stydím. Nebaví mě už poslouchat různé narážky na moje prsa a chci to začít řešit, protože mě to doslova deptá. Jakým způsobem mám toto řešit? Jít za lékařem ( můj praktik je rodinná známá a nechci aby to věděla)? Napsat rovnou na kliniku kde provádí operace? Na kolik to zhruba vyjde? Diky
Ano, endokrinolog. Objednat se. Nemusí být operace, ale hormonální léčba. Jinak testosteron si zvedneš sportem. Máš nadváhu? Někde jsem četla, že tohle mají často pivaři. Tak omezit pivo, a taky sojové produkty a nápoje.
jccjsjx
Nadváhu nemám, od 16 let sportuji. Zhubnutí pomůže jen částečně, spálim trochu tuku v oblasti prsou ale spolu s tím jde i samozřejmě tělo jako celek, takže prsa pak o to víc vyniknou. Ohledně objednani k endokrinologovi - mohu se objednat i jinde než v nemocnici v místě mého bydliště? Jsem zamestnancem nemocnice :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.