Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou dobré barevné křídy na vlasy?

Od: 1234ko odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám barvené vlasy černou barvou. Chtěla bych barevné - nejlépe červené pramínky. Slyšela jsem,že se dají koupit křídy na vlasy. Opravdu to funguje? A chytlo by mi to na tmavé vlasy?
Máte s tím někdo zkušenosti, prosím? A jak se to aplikuje?
Děkuji za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Jakékoliv křídy na vlasy Vám na tmavé nechytnou. Jsem bloncka a třeba růžová, modrá, zelená - ty mi chytnou. Ale stačí špinavá blond, tedy malinko tmavší - a nechytá žádná. A křídy na vlasy nedoporučuji - i třeba jen po dvou naneseních viditelně vysušují vlasy. Pokud chcete na černé obarvené vlasy pramínky, pak nejjistější bude navštívit kadeřničku.

id
hodnocení

0x
Mám světlé vlasy a mahagon kŕídu jsem použila 2x. A to jen na pár pramínků když nutně potřebuji vypadat fajnově. Po akci hned umyji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]