Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řídké vlasy kvůli ochlupení(?)

Od: lexa odpovědí: 2 změna:

Zdravím

je to už pár měsíců co si všímám, že mám řidči vlasy. V rodině plešatost nemáme a já na tom taky nebyl špatně, měl jsem vždycky husté po ramena dlouhé tmavé kaštanové vlasy, zbytek těla taky není pozadu, na svůj věk jsem vážně dost chlupatej a vousů mám víc než dost(prostě jako takovej dřevorubec s plnovousem) Tak nevím jistě čím to může být. Napadlo mě třeba že to je drdodelem co nosím, tím ochlupením(že třeba tělo nemá kvůli tomu dost látek) nebo obyčejným stresem.

Tak se chci zeptat, jestli někdo neví jak zjistit čím to je(třeba nějak test u doktora nebo tak něco), nebo eventuálně co s tím dělat. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Můj táta míval zamlada hřívu a chlupatý byl tak akorát. Věkem, jak z legrace říkával: Vlasy mu padaly do kalhot. :-D Ubylo mu vlasů, ale zarůstal na ramenou, hrudi a zádech. Porovnávala jsem to na koupališti. Mnoho mužů, když přestávali být chapci, to takhle mělo. :-D Hormony jsou velmi mocné.

doplněno 17.04.24 06:35:

Trocha humoru?

Řídké vlasy kvůli ochlupení(?)

pb®
hodnocení

0x
Jak se říká, mužům padají vlasy, ale to ničemu nevadí, protože jim záhy narostou chlupy v nose, uších, na zádech... Je to způsobeno hormony. Jestli s tím něco chcete dělat, pak na vlasy používat mioxidil či nanoxidil a na tělo IPL epilátor. Ne všude, ale záda být chlupatá fakt nemusí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]