Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeložit z polštiny?

Od: aja1946® odpovědí: 11 změna:
U nových šatů mám napsáno nie chiorowac. Translanter přeložil nebuďte nemocni. To mě rozesmálo.
Děkuji.
doplněno 17.04.24 15:03: Pro jak123. Máte smůlu. Umím číst
Žádná písmenka jsem nezaměnila
Viz foto.

Přeložit z polštiny?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jk2021
hodnocení

9x

Nechlorovat, tedy nebělit chlorovým bělidlem - v překládaném výrazu máte po ch i místo l.

hodnocení

Děkuji.To by musel s těmi šaty dělat úplný magor.
cil

A víte jak takových lidí přibývá? Aneb proč se do návodu k mikrovlnce píše, v některých zemích, že se tam nemají sušit zvířata?

Návod je totiž takové Aliby pro výrobce

Ano, jistí se. V návodu na motorovou pilu se píše: ,,Nezastavujte řetěz pily rukama ani hýžděmi! "
A teď mě napadlo, že se nezmínili o podpaží, možná by to tam raději měli doplnit. :-D
A taky jsem si poslední dobou v návodech všimla věty, že obsluha přístroje se zapovídá osobám s omezenými rozumovými schopnostmi. Tím asi pokryjí hodně případů...

hodnocení

2x
No a je to jasný.
Poláci si objednali štítky někde v Číně a Číňan jak je známo, neumí Polsky.
Holt se mu popletla písmenka *smich*
Od toho je ale ten piktogram.
hodnocení

To vím, ale zajímal mě i text.

hodnocení

1x
Slova, která jste vložila do překladače, pochopil jako "nie chorować" tedy nebýt nemocný...co udělá záměna jednoho písmenka... že..

farm
hodnocení

1x

"Výrobek nelze bělit" to znamená. Polsky wybielać. Chlor bělí a je to i polsky.

hodnocení

0x

Musíte pozorně číst. U šatů nemáte napsáno nie chiorowac, ale nie chlorowac. Zaměnila jste L za I .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]