Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bramborove placky bez mouky

Od: boban® odpovědí: 5 změna:
Máme tu v poradně dnes recepty na placky.
Já chci bez mouky
Díky
doplněno 13.04.24 12:47: Budu rád za vyzkoušený recept, s těma z internetu mám špatný zkušenosti

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tady jde o to za ale chcete bramboráky nebo bramborové placky a to je velký rozdíl. Bramboráky lze bez mouky , ale bramborové placky*nevi*

hodnocení

1x

Dobrá, tedy bez mouky. Kobzolek nastrouhat na hrubém struhadle a rozprostřít na horkou pánev s olejem. Udělá to takoý jako rošt. Posolit, trošku kmínu. Obrátit a zalít dvěma rozkvedlanými vejci. Obrátit a hodně posypat strouhaným sýrem. Ztlumit oheň a pod pokličkou nechat tak dlouho, dokud se sýr nerozpustí. *mnam*Když bylo hodně hluboko do kapsy, pak na ten rošt jen jedno rozkvedlané vejce, obrátit a pak na krajíček chleba, obložit rajčetem a okurkou.

hodnocení

0x

Čo ja by chcel? S čím to chcete spojiť? Strúhanka,ovsené vložky?

spu
hodnocení

0x

No, to je výzva. Zkuste tam tu mouku nedát, pak napište, jak to dopadlo.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, receptů je více, tak např. ten v odkazu vypadá slibně. Zdravím!
google.com/...
doplněno 13.04.24 16:28: boban - to je škoda, že jste svůj dotaz později doplnil o další požadavek/upřesnění, se kterým jsem ve svém příspěvku nepočítal. To jsem si mohl pošetřit klávesnici .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]