Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vevřové plecko ořech

Od: begi25® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.Dnes sem koupil vepřove plecko ořech.Poradila my to prodavačka.Nechal sem to nakrájet ale paní to nakrájela na 2cm.Dnes sem to rozklepal jak se dalo,a stejně my to připadá ýe je to dost silné.Udělal sem si jeden řízek přírodní,ale maso je jako tvrdé jako podrážka.Mám v neděli návštěvu budu to obalovat.Mám hruzu s toho ýe to bude tvrdé.Prosím má nekdo z vás recept, radu Jak to zachránit.Prosím nepište my o krkovičke .

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

4x

Uvařte něco z těchto receptů, řízky bych nedělala ani náhodou.

toprecepty.cz/...

hodnocení

4x

Myslím si, že v tom /teda kromě češtiny/ máte trochu dost zmatek. Ořech nebývá nikdy součástí plecka, ořech je v kýtě. Taková ta pěkná pevná koulička uvnitř zadku. Kupuji si ji ráda. V plecku jsem nikdy ořech neviděla a to jsem ve svých letech už viděla hodně.

Z ořechu je vynikající čína, mohu v případě zájmu dát opravdu pěkný recept. Ořech nakrájený na plátky se nechá použít jako ptáčky z vepřového - prostě do masa zabalit vše potřebné a dusit. Ořech se nechá udělat jako VEPŘOVÉ PLÁTKY V MAJOLCE. Recept mohu rovněž poskytnout. Kalorická bomba.l ale budete se olizovat ještě pozítří. Jaga.

id
hodnocení

2x
Jde to. Maso rozklepejte, osolte a obalte jako řízek. Z prudka trochu osnažte na sádle. Pekáč nebo plech vystelte pečícím papírem na něj krajíčky chleba a na něj trochu osmažené řízky. Šup s nimi do trouby na 180 st do změknutí. O osmažený chleba je velká poptávka.
Je dobré maso večer naklepat, osolit a jemně pokapat olejem.

hodnocení

0x

Můžete ty plátky zkusit naložit, trochu zkřehnou. Ale z plecka bych taky nedělala řízky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]