Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, kde lze koupit levnější kosmetiku, myslím tím použitou? Koukala jsem na sbazar a bazos, ale je tam převážně nová kosmetika, nebo předražená. Přišla jsem o domov protože mě manžel vyrazil. Oblečení jsem pořídila v seconhandu, ale ještě bych potřebovala nějakou kosmetiku a ta se prodává jen nová, což je teď docela nad moje možnosti.
A manžel Vás vyrazil i bez oblečení?Že jste musela kupovat v sekáči. Většinou se dává kufr za dveře i s oblečením.Kosmetika je široký pojem a na Diora to asi ted nebude.Ale předpokládám že o práci jste nepřišla a tak ta základní mýdlo krém parfem atd. obyčejná třeba v Lidlu od Cienu by Vás neměla zruinovat.Než kupovat něco použitého po online bazarech.Poštovné Vás vyjde stejně dráž.
Ono kosmetika je, jako módní záležitost, obecně drahá (předražená).
A pokud pořád střídáte módní novinky, tak skoro nepoužité budete chtít prodat s minimální ztrátou (tedy draho).
Zato osvědčenou kosmetiku, kterou jste už z půlky spotřebovala, asi doberete do konce a nebudete ji po té době používání nabízet za pakatel, když už jen nejmíň pár měsíců úplně passé a nikdo za ní moc nedá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.