Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krájení cibule v kontaktních čočkách

Od: jarkas odpovědí: 5 změna:
Dobrý den nevím jestli s tím někdo má zkušenost ale má vnučka nosí kontaktní čočky a o víkendu u mě byla na prázdninách a já jsem ji dala za úkol nakrájet půl kila cibule a vůbec u toho neslzela. Já nosím brýle a za celý život jsem nenašla osvědčenou radu jak neslzet až teď zvažuju koupi kontaktních čoček máte s tím někdo zkušenost a pokud ano opravdu to funguje lépe než nějaké zdlouhavé rady v podobě sirky v puse apod.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Velmi ostrý nůž k eliminaci aerosolu, možná trochu průvan aby to dráždivý aerosol odneslo pryč. Čočky by neměly mít vliv.

bramburka
hodnocení

1x

Budete se divit, ale me na tuhle metodu privedl muj 12lety syn. Jeho "vynalez" spociva v nasazeni lyzarskych bryli! A funguje to! Dnes uz je syn dospely a ja tak krajim cibuli porad, dokonce mam i pod nimi dioptricke bryle.
Deti jsou holt genialni*palec*

hodnocení

0x
Takto to opravdu nefunguje. Mě čočky nikdy neochránily.

hodnocení

0x

Kontaktní čočky fungují proti slzení velice dobře. Můžu potvrdit z vlastní zkušenosti, už mi neukápla slza opravdu hooodně dlouho.

liska5
hodnocení

0x

Shrnu to:

Mokré prkénko, ostrý nůž, brýle, aby obličej byl daleko od pracovní plochy a nedýchat nosem, ale pusou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]