Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhřívaná deka

Od: kahsa* odpovědí: 4 změna:

Zdravím mám dotaz.nevíte někdo kde se dá sehnat takova ta deka co je jako takovej pytel co se doněj člověk navleče a zipem zavře.uvažuji to dát jako dárek ale nevím kde to sehnat nebo ňáke jine zahřívaci zařízení...:) pište popřípaďě i zkušenosti díky za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

1x

Našel jsem vám toto : dormeo.cz/... ;)

Snad je to ono...*pivo*

papene*
A co tato*nevi*
televizní deka

Hodnocení:
televizní deka je vhodná pro celou rodinu - při sledování televizních pořadů i při četbě knih či časopisů a popíjení kávy či čaje Vás velmi jemná 100% ovčí vlna příjemné zahřeje. Ideální použití telev...
značka: TEPLO DOMOVA®
kat. číslo: 500001
doba dodání: 2 dny

Cena pro Vás 1 369 Kč

obchod.teplodomova.cz/...

hodnocení

0x

Zkuste tv-products.cz tam nabízejí televizní pytel nyní ve slevě za 279 kč. Dá se to zapnout na zip.

jirbar*
hodnocení

0x

Proč né elektrická pod prostěradlo. Jsou různé druhy. Jednopostel, dvojpostel se samostatným ovládáním. Nechají se prát. Některé jsou opatřeny i bezpečnostní regulací. Spotřeba je minimální.

Mám s ní dobrou zkušenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]