Nejste přihlášen/a.
Mrkněte sem: nejrecept.cz/...
Neuvádíte (aspoň odhadem) barvu, tak tipuju: Nasládlá by mohla být mrkvová pomazánka, nebo medové máslo (máslo vyšlehané s medem).
Máslo s medem to je vyloženě sladký, to nebude ona pomazánka. Ale taky si vybavuji nějaký takový neurčitý blivajz slizký - to bylo jen tak lehoučce sladké A mohlo to být cokoliv v podstatě smíchané s čímkoliv, moc mi to teda nechutnalo
A ještě ze školky znám hořčici s máslem, to je taky dobrá Šmakuláda na chleba, podle paní školníkové, jednou nám to namazala na chleba Jako není to špatný, ale dnes si raději vychutnávám konkrétní chutí a ne takové šílené mixy, a to z principu.
Když si totiž nastavíte deToxxx třeba soli, tak po chvíli, za pár dnů, pak si tu sůl daleko menším množství vychutnáte daleko více, tak to je úplně se vším, nejen s jídlem. Nehledě k tomu, že to přináší i zdravotní benefity
Pomazanka ze skolky
Pamatuji se na tuhle pomazanku z chmelovych brigad. Urcite to bylo neco z tvarohu. Uz kvuli detem / dorostencum. A bylo to mirne ruzove, tak v tom asi byl dzem nebo marmelada z jahod. Nebo jenom sirup...Davali nam ji k svacine na houskach.
Tvarohová s ovocem
250 g měkkého tvarohu, 1 lžíce moučkového cukru, 2 lžíce zakysané smetany, 250 g čerstvého nebo mraženého ovoce (jahody, maliny, borůvky).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.