Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umíte uplést vánočku najednou?

Od: kyticka* odpovědí: 8 změna:

Ráda bych se naučila uplést vánočku ze všech pramenů naráz. Pletu ji po tzv. patrech jak je všude uvedeno. Kdysi jsem někde četla,že se dá uplést i naráz . Lépe drží a lépe vypadá . Kdo mi poradí?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

3x

tak zkuste tady, to vám půjde

doplněno 20.12.09 15:28:

případně tady dole http://dadala.hyperlinx.cz/hypsladkuch/bab/babr0040.html

Kdysi jsem chodila o prázdninách na brigádu do pekárny a tam se pletly vánočky jako na videu firmy Dadal. Je to 35 let a stále to umím, ohromila jsem třeba svoji tchyni, která je vyhlášená cukrářka, ale vánočku plete jako většina lidí "na patra".

doplněno 20.12.09 19:30:

Samozřejmě - firmy Fišer, Dadal se mi tam napletl...

taldyna*
hodnocení

1x
Dobrý večer,tady mám jeden odkaz, zkoušela jsem a šlo to bezvadně. Postup jsem si napsala na papír, ať ho mám před očima a pletla (levá 3 na pravou 2 atd. ) Ale stejně mám raději z 9 dílů tj pletení vánočky 4+3+2, (peču z kila mouky). Hezký večer a úspěšné pletení, MarieK. domacipekarny.dama.cz/...

kyticka*
hodnocení

Díky moc pěkně je to zobrazeno, dík.

dejavu*

Tak to jsem ráda, pak sem třeba dejte fotku, jak se vám povedla, jestli se vám bude chtít! Ať se daří a vašim drahým chutná *slunce*

beruskapetra*
hodnocení

0x

zbytečně složitý postup, já jí pletu po patrech jako to plete moje mamina, pleta babička i prababička.

kytka*
hodnocení

já ji 40let taky pekla a pletla po patrech ,jen jsem toužila umět to uplést naráz. Člověk nesmí zakrnět. Já se stále učím nové věci a baví mě to . Mějte se hezky.

lidus*
hodnocení

0x

Mám na vánočku takový fígl-starou kameninovou formu po prababičce a každý žasne jak že jsem to upletla.letos jsem zkusila vánočku podle Moniky Absolonové-super.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]