Nejste přihlášen/a.
Hezký den přeji.
Prosím poraďte: Jak ovlivnit, aby upečený domácí kváskový chléb, neměl tvrdou (tvrdší kůrku). Aby kůrka domácího upečeého chleba měla podobnou konzistenci jako kupovaný chléb.
Děkuji -miro
Souhlasím na 1000%. To byl taky důvod, proč jsme doma zahodili pekárnu a začli péct v troubě. Z pekárny lezla vždy buchta, ne chleba.
Dodám, že domácí pečení je, pro mě, o neustálém experimentování a zkoušení nových postupů. Pro mě to bylo vždy nejvíce vzrušující. Zkoušet jiné poměry, jiné mouky, teploty, časy...
Vřele děkuji všem. Je to asi o experimentování a nalezení vlastního postupu pro vlastní podmíky.
Dík -miro
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.