Dobrý den.Po dlouhodobem stresu mi byl předepsan Citalec20mg k tomu Rivotril 3krat denne.Během užívání jsem začala mít nehezké absurdní myšlenky ,které mě děsili.Po týdnu jsem je musela vysadit,Rivotril po3tydnech snižování.Nyní po4dnech absolutní absence všeh medikací ,mi přesto přes den nekteré ty myšlenky proběhnou.V noci mám uplné propocené pyžamo .Máte stím zkušenost?Budu vůbec jako dřív?Nebo to doznívá?Nikdy jsem to neužívala tak nevím.Nyní radeji bylinky.Děkuji za radu.Hezký den.
Psycholog předepisuje medikaci? Já myslel že psychiatr.
No, nebude to jako dřív asi, jedná se o poškození mozku, které je většinou nevratné A většinou lze pouze tlumit následky. Dříve takoví lidé mluvili s Bohy (Mojžíš), že měli jiné význačné nadpřirozené schopnosti. Dneska třeba tyhle dvě ženy mluvili s mimozemšťany, tedy než si vzali pilulky ceskatelevize.cz/...
Podle bulvárních článku na novinky cz antidepresiva dnes užívá jedna třetina pracujících.
Bylinky obsahují neurčitý objem účinných látek, tedy nelze správně dávkovat
beruska
Pardon Vy jste lékař?Nevidím žadne Mojžíše ani podobne byblické postavy.Diagnostiku poškození mozku a nevratné je trapné urážející a nevhodné.
No máte abstinenčné príznaky, rivotril je strašne návykový.
beruska
I po tech3tydnech?Že by to delalo takovou paseku?No buhví jak to dlouho budu vylučovat z tela.Celkove si pripadam jako po lobotomii.Unavená,kapacita myšlení 70%,manžel říká,že se mi to zdá.Já si přijdu ješte ,že to neni ok ,že to nejspise potrvá,než to zase budu ta stará já.
Nejprve píšete po 4 dnech a teď po 3 týdnech? Konzultujte to se svým psychiatrem, jelikož tady zmiňujete bylinky, chápete co to je chemický koktejl míchat dohromady různé druhy chemie, vždyť si můžete uškodit
beruska
Ano po vysazeni chemie jsem si zakoupila bylinky co je na tom?Člověk co nikdy antidepresiva neměl se zde slušně zeptal.V dnešní době ani ten lékař na Vás nemá čas.Proto jsem se obrátila zde,nicméně mám ponaučení ,že se zde ptát nemá smysl.Hezký den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.