Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou zvolit barvu bolerka

Od: anetta odpovědí: 5 změna:
Dobrý den.Potrebuji poradit s vhodně zvolenou barvou bolerka na svatbu.Jsem svatební host, šaty mám růžové, lodičky bílé a chci si koupit bolerko v bílé barvě.Četla jsem,že svatební hosté by se měli vyvarovat bílé barvě.Myslíte si, že se to týká i obuvi a krátkého bolerka?
Děkuji všem za rady a doporučení.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Co jsem slyšel tak v bílém má být jen nevěsta, případně ženich.
Ale ono taky záleží která to je svatba, že jo.

hodnocení

4x
Máte bílé boty,tak bílé bolerko. Myslím,že by to nevěstě nemělo vadit, kdyžtak se jí zeptejte,není nic jednoduššího;) Já bych volila smetanové nebo krémové botky a k tomu ve stejné barvě bolerko. Ale když už ladíte k botkám, tak nejlepší bude bílé. Růžová nebude vypadat dobře, tak pokud by neprošla bílá, tak ještě by šlo bolerko v akvamarínové nebo mintové.

hodnocení

1x

K růžovým šatům by se mi líbily lodičky, bolerko i maličká kabelka v černé barvě. Je to pěkný kontrast. Vím, není to pohřební hostina, ale ty bílé lodičky bych doporučila jenom nevěstě. A ta výrazná černá to k růžovým šatům pěkně doplní. Lépe a výrazněji, než bílá. Kupte si černé boty /pokud nemáte/ a černé bolerko. Určitě to bude pěkná kombinace. Jaga.

K růžovým šatům budou černé doplňky velmi elegantní, s tím musím souhlasit. Růžová a bílá budete jako cukrovíčko.

anetta
hodnocení

Děkuji za Vaše odpovědi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]