Dobrý den.Potrebuji poradit s vhodně zvolenou barvou bolerka na svatbu.Jsem svatební host, šaty mám růžové, lodičky bílé a chci si koupit bolerko v bílé barvě.Četla jsem,že svatební hosté by se měli vyvarovat bílé barvě.Myslíte si, že se to týká i obuvi a krátkého bolerka? Děkuji všem za rady a doporučení.
Máte bílé boty,tak bílé bolerko. Myslím,že by to nevěstě nemělo vadit, kdyžtak se jí zeptejte,není nic jednoduššího Já bych volila smetanové nebo krémové botky a k tomu ve stejné barvě bolerko. Ale když už ladíte k botkám, tak nejlepší bude bílé. Růžová nebude vypadat dobře, tak pokud by neprošla bílá, tak ještě by šlo bolerko v akvamarínové nebo mintové.
K růžovým šatům by se mi líbily lodičky, bolerko i maličká kabelka v černé barvě. Je to pěkný kontrast. Vím, není to pohřební hostina, ale ty bílé lodičky bych doporučila jenom nevěstě. A ta výrazná černá to k růžovým šatům pěkně doplní. Lépe a výrazněji, než bílá. Kupte si černé boty /pokud nemáte/ a černé bolerko. Určitě to bude pěkná kombinace. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.