Nejste přihlášen/a.
Všechno nejde na první pokus. Zkoušením se do na několikátý pokus povede. Čokoládu byste mohla zkusit naředit kokosovým mlékem.
Chybička se vloudila, začala jsi s velmi náročným receptem, bez jakýchkoliv zkušeností. Je to jako chtít počítat rovnice, když neumíš násobilku. Chtěla jsi udělat překvapení a nepovedlo se Takových výsledků, co se nepovedou, za život bude ještě mnoho. Příště si najdi nebo vymysli něco, co tak náročné není, ale na efekt je to veliká paráda. Časem budeš vědět, jak se každá surovina chová a chovat bude.
PS. Připomnělo mi to, když jsem, jako odrostlejší dítě, chtěla udělat mamince radost, uvařila jsem dort. Byl to vrstvený pudink, někoik druhů. Moc se to nepovedlo, tak jsem každou porci vylepšila šlehačkou a ovocem ze zahrady. O tom, že se nepovedl, jsem vůbec neměla mluvit. Měla jsem se tvářit, že toto je záměr a byla bych za hvězdu.
Ahááá, tak to se omlouvám, pochopila jsem, že se ptá děvče.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.