Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firma top-obedy.cz

Od: nov odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, máte někdo zkušenost s dovozem obědů z firmy www.top-obedy.cz?

Nikde nejsou k mání recenze. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chlochydess*
hodnocení

8x

Zkušenost nemám (protože si vařím sám a podobné vykuky nehodlám finančně podporovat), nicméně podle jejich výpisu z obch. rejstříku se zdá, že sami nějak nevědí, co by vlastně chtěli dělat.. :D Přes pronájem bytů, přes zedničinu, truhlářství a malířství se dostali až k vaření "jako od maminky".

Opakuji - firmu neznám, ale byvá to tak, že čím více služeb někdo nabízí, tím více fušuje jednu konkrétní z nich.

Nevadí. Předpokládám, že si nechcete předplatit obědy na 20 let za 1000000Kč, takže nevidím nic jednoduššího, než si jídlo jednou objednat, okoštovat a SÁM VIDĚT.

Co den se mi zdá, že si lidé schválně komplikují absulutně elementární věci.

vili
Chodím s manželkou do práce a oběd si necháváme vozit. Doma si sice uvaříme levnější jídlo, ale nechce se jí každý den po příchodu v šest večer nebo mě po sedmé ještě stát u plotny. Navíc máme občas chuť i na něco, co je složitější na přípravu nebo máme chuť na jiné jídlo než ten druhý. Nebo prostě nechceme jíst 3 dny po sobě to samé, když už se něco náhodou doma uvaří. Vaříme obvykle pouze o víkendu nebo o volnu. Takže to je k tomu, jaká kategorie lidí si obědy nechává dovézt. Pro nás takové firmy jsou opravdu velkou výhodou.
Co se týče nabídky, kouknul jsem a nezdá se mi to jako strašný průšvih. Cena je, řekněme, obvyklá, i když jsem viděl i levnější jídla, a samozřejmě dražší. Otázka je, z jakých je surovin, a jak to umí uvařit. Také čas rozvozu by mohl být nepraktický z důvodu, že na konci trasy jí člověk až po jedné hodině po poledni. Ovšem, cena 115, respektive 130 s polévkou, je včetně dovážky a obalu, což je poměrně velká část ceny a musí se respektovat, že zadarmo podnikat nebudou. Jednorázový obal je mimochodem pro mě výhodnější než nějaké ešusy, protože ta hygiena při opětovném mytí, svozu a manipulaci s miskami od kohokoliv možného mi přijde horší než hromadné plnění nových čistých vaniček.
Máte pravdu v tom, že nejlepší je vzít si na zkoušku třeba týden a neptat se lidí na internetu. Půlka, co tam obědvá, může mít s jídlem problém a půlka ho vychválí. Já třeba teď beru od firmy, která nahradila tu původní, protože používali mnoho tuku, zato ne moc kvalitního . Ale nejsem si jistý, jestli je na místě rozvozce označovat slovem vykuk.

mariepospisila
hodnocení

1x
Dobrý den, my u nich kupujeme obědy. Já mám moc ráda tu jejich odlehčenou kuchyni a manžel naopak české klasiky. Právě jsem si velmi pochutnala na filetu ze pstruha s hráškovým pyré. Dovoz funguje skvěle. Obědy platíme týdně.

hodnocení

0x

Vařím sama. Tuto firmu neznám. Zkuste jen tak na zkoušku si objednat obědy na týden či na 14 dní. Po uplynutí této doby vyhodnoťte, jaké to bylo a zda se Vám vyplatí odebírat obědy dál. Není nic jednoduššího, než to sám otestovat. Lidé mají různé chuti, někomu to chutnast nmůže, jinému ne. Nebo naopak. Proto vyzkoušet na vlastní kůži. Jaga.

Občas tyto firmy lidi rády ošulí něčím, co jim vnutí:

1/ denně oběd v plastové misce potažené igelitem. Každý den za ten obal 15 korun navíc. Miska se po jídle vyhazuje a další den dostane strávník jídlo v další misce. Vlastní jídlonosiče neuznávají.

2/ strávníci si museli koupit speciální termo jídlonosiče, jeden za 900 Kč, aby bylo na výměnu, tudíž dva, za 1.800 Kč. Prodávala je přímo firma vařící obědy. Do ničeho jiného obědy nedala, lidé si to museli koupit, pokud obědy od nich chtěli.

Tím se obědy zbytečně navýší. Tak o tom pouvažujte, zda se to vůbec vyplatí.

miramil
hodnocení

0x
Firmu nedoporucuji. Negativni komentare na fb si mazou a na google take.
Objednavali jsme od nich ale den za dnem horsi a horsi. Posledni tecka byla zdravotni nevolnosti vice zamestancu po stejnem jidle. Pisu pravdu a nepisu to abych poskodil jmeno firmy.
Kdyby aspon ty spatne komentare nemazali a postavili se problemum celem. Radsi porad novy zakazniky nez nestaly a nespokojeny. Asi jejich moto

paja
hodnocení

0x
Dobrý den,
my od nich bereme jídlo už přes rok a moc nám chutná, top mají hlavně saláty.
Myslím,bože cenově je to v pořádku, když si vezmete,že byste musela vařit doma, to je nákup, energie atd.
Takhle jen prendam na talír a je to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]