Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šlehačkové cukroví - heru nebo omegu

Od: mi* odpovědí: 5 změna:

Je lepší při přípravě těsta na šlehačkové cukroví použít heru nebo omegu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Také jsem měla ve svém plánu psané šlehačkové cukroví pro mé nejmenší. Nakonec jsem ale udělala linecké. Takže jak píší kolegyně - 0,5 kg hladké mouky (nebo 3 hrnky) to asi odpovídá stejnému množství, dále 1 šlehačku a 1 Omegu - nastrouhat. Nechat odpočinou v lednici - vyválet a vykrajovat, upéct a teplé obalit v cukru.

A zde je s Herou a polohrubou moukou:

Ingredience:
2 hrnky polohrubé mouky, 1 šlehačka, 1 Hera

Postup přípravy: Vypracujeme těsto, dáme odpočinout do lednice. Vyválíme placku a vykrajujeme menší tvary. Pečeme do zlatova a ještě teplé obalujem v cukru.

pt®

Lidko, zkusím to druhé, co jste napsala. To zvládnu. *hej*PT /stařenka/

antynka*
hodnocení

1x

Nevím co je lepší, je mzei nimi ale jeden rozdíl - Omega je 100% tuk narozdíl od Hety.

hodnocení

1x

Já mám recept s Omegou.Je to jen šlehačka, hl. mouka a nastrouhaný tuk omega.Vyválet, vykrájet tvary a upečené obalit v cukru s vanilk.cukrem.

kyticka*
hodnocení

0x

šlehačkové cukroví dělám se ztuženým tukem ,mám dojem že líp vyběhne a je jakoby křehčí. Ale myslím,že stejně i z hery nezbyde . Ať vám chutná

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]