Nejste přihlášen/a.
Zkuste to opačně: netlačit na pilu. Pokud posloucháte rádio, dejte si poblíž stanici mluveného slova s časovačem, jenom potichoučku. Před spaním třeba četbu na pokračování. Uspí vás a vypne se. Dále sklenice plnotučného mléka, náležité závěsy a tma.
Přidávám se k téhle radě. Mám sluchátka a buď jedno mám v uchu nebo někdr vedle sebe. Když se v noci vzbudím, jakože čilá, sluchátko a soustředěný poslech. Žádné myšlenky. Ještě si myslím, že pravidelný čas je nesmírně důležitý. Chvíli mi trvalo, než jsem si zvykla ode všeho, třeba i od detektivky, 21.55hod mazat do postele a těšit se na čtení na pokračování na ČT dvojka.
Takhle jsem se cca rok zbavovala Hypnogenu, který jsme, na onkologii polykaly jako lentilky.
...ČR 2 ...Přesně se mi rádio zapíná ve 22.00 na četbu, hraje 45minut. Pak je buď znovu našteluju na ČR PLUS na 60 nebo 90 minut na minimální hlasitost. A kdykoli se vzbudím, našteluju... Důležité je soustředění se na nějaké jiné dění, než se jenom snažit usnout.
Usínání na rozhlasovou četbu mi neplánovaně začíná fungovat i po obědě, ve 13.30 povídka na Vltavě.
Zkuste nejdřív hořčík. Řekněte svému praktikovi, on Vám může předepsat Magnosolv, který by měl být účinnější. A pak bylinné čaje obsahující kozlík, dobromysl, meduňku, chmel, srdečník, šišák bajkalský,..Podobné složení mají Anti stress-tablets. V lékárně budou mít více takových možností. Taky si pohlídjte stravu a pitný režim. Před usnutím jíst lehká jídla a pak několik hodin pauzu. Večer už se nenalévat tekutinami, a už vůbec né kávou, čajem černým i zeleným. Ani čokoláda není vhodná. To střídání směn je neštěstí. To bych zvažovala, zda v takovém zaměstnání setrvávat.
Co se ucpávek do uší týče, tak Vám poradím v lékárně zakoupit voskové. Tlumí dokonale a oproti pěnovým netlačí. Před použitím je třeba je v prstech prohřát. Například tyto benu.cz/...
Najděte si co obnáší spánková hygiena nicméně uvažoval bych asi nad zaměstnáním beze směn.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.