Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká vůně?

Od: rybicka® odpovědí: 14 změna:

Zdravím, kupujete si někdy v DM voňavku? Mám nastřádané nějaké body a chtěla bych nějakou na cesty:) a nějak si neumím vybrat...:( Nějaké menší balení, aby se hezky vešlo do kosm. taštišky a přitom hezky a dlouho voněla. Těžká rada co? Vždycky navoním papírky a pak stejně nevím...Těžká rada co?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Dobrý den, když není parfém v cestovním balení, tak praktickým a levným řešením jsou malinkaté flakonky, do kterých se parfém přecucne. Jinak z DM moc parfémy nenakupuji, ale od Alverde Tagtraum voní příjemně. Holky do kanceláří tahají od Elizabeth Arden Zelený čaj. Je taková jemná a neobtěžuje.
hodnocení

Dřív bývaly vůně ve flakonku, ze kterého se daly přelít, nebylo to ve streji. Dneska jsou ve spreji všechny, jak to přelijete? - přendáte? do jiné? Mám takovou malou lahvičku už dávno, má i stříkátko na zmáčknutí, ale jak do ní "přendat"něco, co je ve spreji?

Cestovní flakon má zespod dírku, tu nasunete na hadičku (nejdříve sejmete z původní vůně plastový rozprašovač) , zatlačíte a parfém se přepustí do malého flakonku. Představte si to jako plnění zapalovače.

hodnocení

1x

Chlapa sebou a jak mu budete voňat,. tak ta bude pravá.:-D

Jen upozorňuji, vlastního chlapa. Bo to co bude vonět jemu, nemusí ostatním;)

hodnocení

1x

Alverde naturkosmetic :

dm.cz/...

*cteni*

hodnocení

Díky, koukala jsem na odkaz, jsou tam i hodnocení tak to zkusím ...

vili
hodnocení

1x
Musím se zastat všech "vtipných" odpovědí.
Pokud se totiž rozhodujete o vůni, která má být charakteristická pro vás, vyjadřující vše, co o sobě chcete okolí říct, tak si ji musíte vybrat sama.
Pokud dáte na názor z poradny od lidí, kteří vás ani neviděli, je něco špatně.
Vůně se stříkají na kůži v malém množství a nechají se chvíli rozvinout. Nějaké papírky nebo desítka vzorků v malé chvíli je úplně na nic. To už se můžete rozhodnout podle obalu a ceny.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, jakákoliv příjemná/přírodní, ale tak silná, aby nebyl cítit pot a "rybina". Zdravím!
doplněno 26.02.24 20:35: Hlavně dodržovat hygienu intimních partií, protože živočišný zápach prostě nepřevoníte.
nov
24.02.24 21:11

*smich*

rybina-kdyz někdo ji uzený šproty, je to cítit, podobně jak cibule nebo česnek. To je pravda
hodnocení

Děkuji pánům za ftipné rady, moc mi to pomohlo...:)

hodnocení

0x

Tak na to snad není ani odpověď. Co voní vám na druhé osobě, na vás bude vonět uplně jinak. Musíte to sama vyzkoušet od toho jsou tam testry . Nastříkat , projít se po prodejně a vrátit se ...zjistíte zda vůně přetrvává... Jestli není příliš vtíravá...vemte s sebou někoho ,ten vám řekne zda vůně na vás "sedí".

hodnocení

Já vím, že je to že je to divná otázka..ale mají toho hodně, stříknu si na papírek ale pak mi to nějak všechno splyne tak jsem myslela jestli někdo má nějakou oblíbenou a hezky vonící, že jí zkusím a uvidím. No ještě to propátrám, chce to čas...:)

já tedy nestříkám na papírek, tak nepoznám jak bude vonět na mně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]