Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký druh vepřového masa na pomazánku ďábelský toust?

Od: boban® odpovědí: 6 změna:
Chci umlyt syrové maso, pak s kořením pomalu pod pokličkou dusit.
Jaký druh masa je Vhodný?
Mam rad tučné maso, není to problém?
Diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

A já bych hodil bůček na plech... s hromadou česneku a koření, upekl to a výsledek namlel... *palec2*

hodnocení

3x

pokud máte rád tučné , volila bych bůček

hodnocení

3x

Použila bych plecko. Pokud rád tučné, namíchat bůček + plecko, no a je to Fšecko.;)

Vše dobře UMLÍT. Jaga.

Ještě mě napadl lalok /podkrčí/, ale to by už bylo opravdu velice tučné. Až moc.

hodnocení

@babajaga
Mimochodem,recept od tebe na klobásky mám schovaný. Takže nezapadne, jen vyřešit tu udírnou, co nemám

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, udělejte si to podle vlastní chuti, ale nejsem si jistý, jak namelete hodně tučné maso, aby z toho nebylo bláto. No, uvidíte a hlavně, aby to chutnalo Vám (jestli to nemáte na "kšeft"). Zdravím!
doplněno 21.02.24 21:37: Také ji mám rád. No, tak si ji takto udělejte a pochutnejte si.
hodnocení

Na kšeft to nemám, ale moc mi to chutná, hlavně na chlebu z topinkovače.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]