Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s kusem vepřové plece velikosti mobilu

Od: boban® odpovědí: 9 změna:
Zdravím rádce. Zbyla mi plech o síle cca 4cm a velikosti středně velkyho smartphonu.
Co z toho, rizky(vodorovně rozkeojit, aby měl Každý řízek 2cm?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Na cibulce nakrájené na nudličky, sůl, pepř, papriku, česnek, podlít a podusit, nakonec přidat kečup a uvařit špagety. Nají se i 4 lidi.

Přesně, já mám ale místo kečupu v oblibě passatu, není tak sladká a líp se dochucuje :). Na většinu jídel z passaty dám hrooomadu sýra :)

hodnocení

4x

Porce pro jednoho:-D

Na pánvičce pár minut z obou stran, a sníst z chlebem jako večeři*mnam*

ben®
hodnocení

4x
Dobrý den, rozdělit na dvě porce a udělat na šlehačce stejně, jako se to dělá s kotletou (je to chuťovka). Zdravím!
toprecepty.cz/...
doplněno 15.02.24 23:04: Nemáte zač.

hodnocení

4x
ČÍNU. Opéci kousky na oleji, přidat pórek, syrovou papriku, koření na čínu a nakonec sojovku a budou z toho 2 porce.

hodnocení

4x
Dvě porce katova šlehu, když se doplní dost zeleniny, nebo v nouzi sklenka leča.

hodnocení

2x

Jako nekuchař, neznalý vaření, jsem pro řízky. Na řízkovou pochoutku je málo masa.

hodnocení

2x

Pomlet a použít jako základ pro domácí gulášovou polévku;)

hodnocení

Děkuju za rady rádcové *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]