Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem asi úplně dutá, ale chtěla jsem se zeptat, jak správně používat tělový krém? Sama si to nekupuji, ale když to dostanu tak se to snažím použít. A vždy to dělám při sprchování, kdy se opláchnu, nanesu krém na tělo a spláchnu ho. Chci se zeptat, nemá se to používat jakó normální krém, tedy mazat si to např. po koupání a nechat zaschnout. Děkuji za rady.
Já bez tělového mléka nebo krému, po sprše, vůbec nemohu být. Když se nenatřu, všechno mě svědí. Ale vím, že tělo mazat nemusím, ale všechny končetiny ano. Ty natřít, po sprše a utření ručníkem, musím. Ne vysokou vrstvu, ale trochu a pečlivě rozetřít, to musím. Velice rychle to vsákne a pokožka není mastná, ani lepkavá, jen hladká a pružná. Žádné oplachování! Je možné, že tvoje plokožka je sama o sobě dostatečně pružná, že mazat nemusíš. Utřít to, co jsi namazala, je nesmyslné a to ani nemluvím o zamatlaných ručnících.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.