Tak když se zmrazené halušky s uzeným normálne prodávají,tak proč nee.
id
Protože hotová jídla se v prvopočátku mrazí na moc vysokou teplotu a já v mrazaku dosáhnu jen minus 18 st.
hujer
A co máš za mrazák? Myslím, že dnešní mrazáky při přepnutí na super (kdy stále běží kompresor) dosahují k -30st!
Používá se na rychlé zchlazování...
id
Pane Hujer, nemám mrazák s funkcí Supr frost, kde při rychlomrazení se dosahuje - 32 st. A nevím, zda je to dostačující. V době studií jsem brigádničila v mrazírnách a odtud vím, že doma nejde zmrazit potraviny jako v mrazírnách. Dejte tip na takový mrazák jako mají mrazírny vhodný do domácnosti. Ď.
frozen
-32 je až až
Tam de spíš o to, že ti průmyslový mrazáky to zmrazí rychle, Doma to budeš mrazit podle objemu mražený hmoty.
Ale nevím proč to chceš takhle hrotit, to budeš mrazit na půl roku?
Jednou jsem uvařila, zbytek zamrazila. Sníst se to nechalo, ale už to vážně nebylo to pravé. Takové jakoby napité vodou, kouskovaté, drolivé...Od té doby dělám halušky tak, aby vydržely 2 dny. První den sníst, druhý den ohřát a dojíst. Do mrazáku už ne. Jaga.
Chlupáče, černé knedle, to je ze stejného těsta, klidně mrazím i s masem. Zelí mražené moc nemusím, ale dá se také. Co to povídám?! Segedýn také klidně mrazím.
Dobrý den, zamrazit se dá prakticky každé jídlo či potravina. Horší je potom ta nejistota, jak to bude chutné a oku lahodící i po rozmražení. A je rozdíl pojídat takové jídlo jen v rámci rodiny nebo ho potom nabízet (za peníze=?) cizím lidem někde na veřejnosti/zábavě, což může být faux pas a ostuda. Zdravím!
doplněno 10.02.24 20:41: id - toho se obávat nemusíte, protože hlad přichází po půlnoci a potom přijde k chuti každé dobré sousto.
id
Souhlas, řeším opačný problém. Pokud by se halušky na zábavě neprodaly, tak co pak s tím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.