K čemu je v receptu na piskoty kukuricny škrob? Vyzkoušel jsem polovinu plechu se škrobem a druhou bez škrobu a piskoty jsou úplně stejné. V nejstarších receptech škrob taky není... Preju hezky vecer
Dobrý den, souhlasím - je to snaha o alternativní/údajně zdravější pečení (bez cukru, bez lepku, bez cholesterolu, bez škrobu) a výsledek má vypadat (údajně i chutnat) jako poctivé domácí pečení (ale pro výrobce asi dražší). Zdravím! P.S. V každém receptu je vždy něco, co tam nutně být nemusí, což zkušená kuchařka ví.
Právě, že mouky pšeničné je 100gr a ještě k tomu těch 10gr škrobu. Suroviny Cukru tam dávají jak svine, debilní maizenu taky a ještě navíc další cukr na posypani Tyhle ty nesmysly by jim dávní kuchaři vomlatili o ty jejich nemocný palice 3 vejce kucharkaprodceru.cz/... 100 g hladké mouky 100 g cukru krupice 10 g maizeny - kukuřičného škrobu 30 g cukru moučky na posypání
Imgify - co tím chcete říci? Snad, že jsou to piškotky v domácí kvalitě a jako od maminky?
lmgify
Vypadalo to jako že posíláš odkaz na recept na složení, které ty "ošklivé" nebo zbytečné věci neobsahuje. Asi jsem tedu nepochopil ten ironický podtón.
@ben Rozdil mezi těmi se skrobem a bez škrobu znát fakt není. To by toho škrobu muselo být daleko víc než jen cca 20gr na 100gr hladké mouky. Řekněme třeba nahradit polovinu mouky tím skrobem Buď většina autorů kuchařek neví co píše a jen opisuje, nebo to píšou špatně záměrně. Byznys, tahání peněz z peněženek...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.