Zajímal by mě váš názor že jsme si na naší svatbu namísto svatebního pochodu vybrali písničku video games od lany del rey budeme se brát ve starém barokním kostele a písnička mi k tomu sedí jak ulitá ale všichni nám to vymlouvají s tím že ´´klasika je klasika´´ a já pořád nevím
Použijte co se Vám líbí. Nemusíte nikoho poslouchat, je to Vaše svatba . Každému se líbí něco jiného. Vnučka mého kamaráda si nechala na svatbě (když šli k oltáři) zahrát metal od nějaké kapely... Kostel to ale nebyl
Je to vaša svadba, voľba je na vás. Ak si myslíte, že to do starého barokového kostola patrí, ... Svadobčania by mohli oceniť melódiu a ak rozumejú reči tohto cudzieho kmeňa, tak i text. Záleží od vekového zloženia zúčastnených. Určite chcete, aby ste sa na svadbe nielen vy cítili príjemne.
Na svatbě si nechte zahrát co chcete, ale otázka je, jestli vám to v kostele vůbec dovolí, já bych na to rozhodně nespoléhal. Co mám zkušenost, tak většinou je u svateb v kostele problém s jakoukoliv reprodukovanou hudbou. Druhá věc je, že se to do kostela ani nehodí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.