Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tanga v 14

Od: adela* odpovědí: 9 změna:
Dobry vecer,je mi 14 a vsimam si ze cim dal vic mojich kamaradek zacina nosit tanga misto klasických kalhotek a proto bych tanga chtěla začít nosit taky ale nevim co by na to řekli rodiče hlavně kvůli klukum kteri si uz i tak dovolí me placnout pres zadek,nevite někdo jak to dat najevo rodičům aby s tím byli v pohodě a kde taková tanga vůbec sehnat, Segre je 16 a tanga už nosi a tak mě napadlo že bych si od ni půjčila ale přijde mi to dost drzé

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Adélko, nos to, co chceš ty a ne to, co nosí holky! A kvůli tomu, že jsi tak bez sebevědomí, že se necháváš plácat nebo okukovat, s hlasitým komentářem, klukama?! Tož! Vzpamatuj se, děvče! Tohle bylo v padesátých letech, kdy ženy byly nevzdělané, mužům naprosto podřízené. Ono to je možná lichotivé klučičí jednání, ale moc bych ti přála slyšet, jak takové dívky kluci hodnotí. *alene* A věř, půjde to s tebou po celý život. Zůstane v tobě oťapkávaná, ušláplá holka! Nedělej to! *hej*

hodnocení

3x
Dneska jsi tu trolil s prezdivkou "adamj" ted tu trolis za "adelu"
Navic jsi vymenil IP z USA za nejaky holandský *smich*
Co takhle pomoct mamince s uklidem domacnosti?
uvidime, jestli se budes snazit presvedcit, ze jsi skutecna Adela
A hlavne uplne to samy-otazka uplne nekonkretni tak jako otazka od adamj. Vlastne se ani na neco neptas,jen oznamujes recnickou otazkou
Ten stejnej rukopis bije do očí ;)

Ale už začíná dělat odpovídající věku češtin chyby *smich*

Ale tak ja to chapu, ze se prejmenoval na Adelu. Prece nemuze Adam jen tak priznat, ze ho kluci placaji po zadku a ze si chce pujcit gatky od segry.

Tentokrát jí křivdíte, není to "adamj".

Mě by zajímalo, na základě čeho se boban domnívá, že jde o jednu osobu, když inženýrka píše, že to tak není? Kdo má tedy v ruce ty správná fakta a kolik vlastně domněnek ohledně trolení tu každý vypustí, místo reálných faktů?

@mettaxa... On zas není takový problém psát z jiných IP a přístrojů, když máš mobilní data a více počítčů nebo ve virtuálku.

hodnocení

2x
Pozor na jejich časté nošení, bývají z nich záněty.

jaj*
hodnocení

1x
Já sem je nosila od 10 let, jen to plácání přez zadek bylo později. Sehnat na eshopech, v obchodě, možná u Vietnamců za pár korun abys vyzkoušela jaký to je je nosit, je možný že hned poletí do koše každýmu to není pohodlný

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]