Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už hodinu dusím kostky vepřového plecka, chci dělat Plovdivské maso. Dělám no nějak tak podle dvou receptů. Podle youtube
Několikrát se mi stalo to, co vám. Proto se plecku a kýtě vyhýbám. Nikdy nevím, jestli není dodělané nebo suché. V papiňáku ještě jakž takž, ale v hrnci, naprosto stejný problém. Nelze určit jak dlouho dusit, je třeba koštovat.
Mohlo se také stát, že jste maso nakrájel po vlákně, pak je "dlouhé" a houževnaté. Má se vždy, krájet, napříč svalového vlákna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.