Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak funguje henna?

Od: market* odpovědí: 5 změna:
Ahoj. Mam svetle hnede vlasy a chtela bych je ztmavit na tmave hnedou. Nechci ale pouzivat klasicke barvy na vlasy. Napadla ne proto henna, ale nemam s ni zadne zkusenosti. Proto se vas chci zeptat, zda odrusta, nebo ne, jak dlouho vydrzi, zda nici vlasy, jak funguje a podobne. Budu vdecna za odpovedi:)Dekuji!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

julie12345
hodnocení

3x
Hennu Khadi jsem si pár let zpět dala. Mám své husté kudrnaté vlasy se sklonem k sušším. Bohuzel mi ta hena neudělala dobře, byť slibovali zlepšení kvality vlasů. I ten odstín je furt tak nějak hliněno hnědý, i u tmavé černé jsou tam teplé hnědé odlesky. Za mně hena tedy ne, jsem studený typ, potřebuji barevný výsledek spíše plavý popelavý než teple hnědý. A k mojí hustotě vlasů také nic moc. Pokud ale máte sklon vlasů k jemným mastícím se, tak si to dovedu představit. A ano, tak jako barva odrůstá a vymývá se jen částečně.
Julie
Nekde se stala chyba, pritelkyne mela huste dlouhe vlasy a henna od Khadi vypadala skvele,ale ona si nejdriv nabarvila vlasy na uplne cernou a pak na to sel ten jiny zamysleny odstin. Takze v podstate barvila nadvakrat.
Barva vydrzela dlouho, ani bych tomu neveril, ze prirodni barva vydrzi dlouho aniz by to nejak bledlo.

hodnocení

0x
Známá se středně hnědými vlay ji jednou použila s cílem zvýraznit svou přírodní barvu a skončila pěkně zrzavá

hodnocení

0x
Doporučuji použít barvu Hennecolor, je přírodní, základ je henna a různé bylinky, vlasům neškodí, naopak posílí je. Výhoda je, že má různé odstíny. Pokud použijete samotnou hennu, bude vždy do červena, což asi nechcete.

hodnocení

0x

Mám teď čestvě na vlasech barvu Khadí tmavou blond. Dle fotek na jejich webu je to takový tmavší popel a dva dny po aplikaci jsem měla vlasy s nádechem do zelena. Dnes po druhém umytí už je to ok. U světlejších vlasů by se mělo dělat předbarvení a na to jsem se vykašlala.
Moje kadeřnice říká, že henna vysušuje vlasy a mohly by se pak více lámat. Tím, jak hena vlasy "obalí", mohly by se stát těžkými a jakoby splihlými. Já tedy žádnou negativní změnu v tomto směru nepozoruji.
Henna/barva by se neměla tak moc vymývat jako chemická barva. Je jasné, že na odrostech bude vidět vaše přírodní barva vlasů, tu je třeba dobarvovat.
Tady jsou nějaké fotky z webu: khadi.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]