Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pole dance exotic

Od: sona odpovědí: 3 změna:

Chci se zeptat, zda některá z vás má zkušenosti s tímto stylem a jaké boty jsou vhodné. Lektorka mi doporučila boty zn Pleaser. Koukala jsem na ně a stejně nevím, zda jsou vhodné kozačky, nebo sandálky a hlavně, jak vysoké ty podpatky mají být? Mohou být i jiné, třeba v CCC mají hezké sandálky za třetinovou cenu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Dobrý den, já to nikdy netancovala, ani jsem se o to nepokoušela. Ale holky z mého okolí pole dance tancují, různé styly a tak. Každá má několik párů bot, sandálky, kozačky .. výšky jehel (nebo podpatku) se liší. Nemají jen Vámi jmenovanou značku, používají i levnější botky z různých shopů. Ale už jsou to zkušené poledancerky... Prokonzultujte to rozsáhleji s lektorkou, to bude nejlepší.

sona
hodnocení

No právě, mě lektorka doporučila jen ty Pleaserky a to s podpatkem vyšším než 15cm, že se prý pak lépe dělají ty cviky a hezčeji to vypadá. Na yjotube jsem taky koukala, že mají i nižší, ale asi jen ty Pleaserky. Mají litou porážku dohromady s podpatkem, je to plast. Tak nevím, asi koupím, co mi bylo doporučeno.

Holky často trénují i bez bot. Záleží asi na tom, jak se pak zvládnete přizpůsobit. Asi to lektorka myslí dobře, že chce hned do začátků vysoké, abyste se naučila všechno rak, jak má být, abyste pak nebyla třeba překvapená, že s vysokými podpatky se to dělá jinak.. přeji hodně štěstí;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]