Dobrý den, chci si vyměnit jezdce na zipu, rozpadnul se mi. Mám ho koupený, může mi prosím někdo poradit jak ho tam mám dostat? Jaké jsou způsoby? Děkuji
na jedné straně je potřeba odpárat oba konce zipu tak, aby šel jezdec nasadit (podobně jako když se zapíná bunda). Pak zapnout a to rozpárané zase zašít. Tak jsem ho nasadil i na batohu.
Zdravím, jako malá jsem to vyřešila trochu po svém. Kleštěmi, jsem jezdce trochu roztahla, nasadila a zase zacvakla. Asi to není úplně nejlepší řešení ale fungovalo to..
Jám jsem na straně, kde je dole pevná zarážka, narvala jezdce a sjela s ním dolů. A tam už jsem pokračovala normálně. Mám pocit, že u toho "narvání" jsem ustřihla poslední zoubek nahoře. Bylo to velice jednoduché.
Záleží o jaký zip se jedná. Třeba kostěný dělený zip, jaký je na mikinách, mívá někdy nahoře najížděcí drážku a to je úplně bez práce. Ale jinak se řeší kovový zip na riflích, jinak vinutý zip. Lépe to popište, nebo vyfoťte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.