Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nosí se ještě k jehlovým podpatkům vyšší platformy?

Od: dita odpovědí: 9 změna:

Dostala jsem od tety spoustu lodiček a sandálků na vysoké platformě s jehlovými podpatky, ale kamarádka mi tvrdí že je to tak akorát do bord... a že už se dávno takové boty nenosí, že když jehlové podpatky, tak bez platformy. Já se zatím na nich učím doma, abych venku nevypadala jak kachna, ale kamarádka mi bere chuť v tom pokračovat. Díky za rady.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Nos to v čem se citíš v pohodě ty a neřeš co ti říkají ostatní..

smode2
hodnocení

5x

Právě naopak. Platforma je stále populárnější i do normální společnosti, stejně jako třeba latex nebo korzety. Jedno jestli v kombinaci s jehlovými podpatky. Zejména mezi dívkami <25 kt. jsou vzrůstem menší. Ale i vyšší si je dnes běžně berou. Ano, najdou se u nás, ve zpátečnickém Česku, ještě stále i ženy co se chovají spíše jako staré panny než normální ženy. Na ty netřeba se ohlížet. Za zahraničím jsou v tomto chování české ženy obecně stále velmi pozadu. Jestli ta vaše kamarádka není také tak trochu zpátečnická, přerostlá, ošklivá, nebo dokonce nepřející:)

hodnocení

2x

Kamarádka má pravdu. Takové boty jsou "pracovní". K síťovým punčochám atd. Navíc, boty se musí ladit k oblečení. Vím, vidívám k šatům do lepší společnosti tenisky, ale nelíbí se mi to. Ty na jehle, s platformou, jsou vyzývavé, příliš sexy a hodí se jen pro ženy "na lovu".

halamus
hodnocení

1x

Chodí se vám v tom dobře? Asi ne, píšete, že se v nich učíte chodit.
Líbíte se v tom maželovi / příleli?

dita
hodnocení

Jestli se chodí dobře? Já říkám, že ano, není to na nějaké běhání, jsou trošku vratší, já si jen musela zvyknout na tu platformu, protože vysoké podpatky nosím a tady je trochu rozdíl, pokud je špička boty trochu nahoru. Hůř se chodí s kopce a pokud třeba potřebujete rychle zastavit a opřete se prsty, tak se má botka snahu jakoby překulit. Přítel zatím nic nenamítá, s nejvyššími podpatky jsem jen o malilinko vyšší. V létě jsme spolu prochodili mnoho měst a moje podpatky nás nijak neomezovaly.

dita
hodnocení

Jsou třeba i takové, třeba někde v létě k vodě k květovaným šatičkám by byly super

Nosí se ještě k jehlovým podpatkům vyšší platformy?

hodnocení

0x
Vídám takové jedině v sekáčích.
Hodně podobné jsem měla před 45. lety.Být vámi,tak bych je vyhodila.

hodnocení

0x

Koupila jsem si taneční střevíčky na platformě v roce 1974, na svúj maturitní ples. Byla to móda, chtěla to všechna děvčata. Chodilo se po tom hanebně. Nehledě na to, že většina případných tanečníků byla pak menší, než dívčiny na těch štaflích. A často jsme jen koukaly při tanci dolů na mastné pěšinky s lupy. *bzum* To ani nešlo se na plese zamilovat, jak o tom mnozí básní.

V dnešní době to jako módní výstřelek nevidím. Ale nevyhazujte se, třeba se ta móda ještě vrátí.

Názory na módu se mění. Dneska snivě koukám třeba na vasky, různé pohorky, maratonky či pionýrky /v lepším provedení/ Jo, jo, stará turistka už potřebuje pohodlí, širší botu bez podpatku a neláká ji být za vílu. To už mám za sebou. *smich* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]