Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plesové šaty

Od: silvie odpovědí: 13 změna:

Ahoj ženy,

za týden jdeme na hasičský bál do vesnice. Vybrala jsem si tyto jednoduché šaty, plus nějaké výrazné boty a perly.

Jsou prosím vhodné?

Děkuji

Plesové šaty

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Omlouvám se, ale mně připadají jak do rakve*hi*

hodnocení

1x

Tyto šaty jsou vhodné třeba na koncert. Pokud z nějakého důvodu volíte tmavou barvu, proč nevybíráte raději z tmavých odstínů červené, modré, zelené...? V těchto šatech určitě nebudete královnou plesu. Ale pokud se Vám opravdu líbí, pokud máte stálého tanečníka, kterému se v nich budete líbit, a pokud jste sebejistá a neznervózní Vás, že se budete od ostatních tanečnic trochu lišit, pořiďte si je.

illona
hodnocení

1x

Ono také asi bude záležet na věku nositelky.

hodnocení

1x
Dobrý den, hasičský bál ve vesnici...klidně si je vezměte, nevidím žádný problém. Jen se zamyslete, jak se Vám v nich bude tančit. Opravdu vypadají úzké. Rozzáříte je doplňky, boty a perly nejsou problém. Není důvod mít barevné šaty, nebo se jakkoliv obávat nošení černé barvy na ples. Sama nosím různé černé šaty na plesy nejčastěji. Mám černou ráda a moje hyperhydroza mi nedovoluje se odvázat v barevných kombinacích.

hodnocení

0x

Hasičský bál? Je ve velkém městě nebo na malém městě nebo na vesnici? Tyhle šaty ani na jedno z toho.

hodnocení

0x
Ano s výraznými šperky a obuví jsou vhodné.Ale volila bych nějaké moderní šperky,ne perly.

liska5
hodnocení

0x

Asi to vyjadřuje vaši povahu, ta černá jednoduchá střídmá až ke krku, byť s tím rafinovaným řasením. Jak jsem stará, tak bych šla do nějaké jiskrnější barevnější a odvážnější verze. Tohle ale zase využijete na pohřby, možná do divadla ještě.

Jestli už jste je koupila, pak k nim jedině hodně výrazné až bombastické kontrastní a elegantní doplňky. Perličky né, to ze sebe uděláte stařičkou gardedámu.

jkhkjx
hodnocení

0x
bál do vesnice? Kroj?

hodnocení

0x

Je fakt, že hasičský bál bývá taková svérázná, sousedská, milá akce a není se na ni třeba oblékat jako na ples v Opeře.

Další věc - kolik je Vám let. Ale tyto šaty na mě opravdu působí jako pracovní oděv pro obstarožní řečnici v krematoriu.

Pokud jste mladá, volila bych něco veselejšího. Nemusíte zbytečně utrácet, určitě máte doma tmavou sukni a nějakou hezkou pastelovou halenku. Nemusí to být "velká večerní."

Jinak - ať se Vám ples vydaří, ať jste pořád v kole a ať vyhrajete něco pěkného v tombole. Třeba hasičskou stříkačku. *smich*

Jaga.

farm
hodnocení

0x

Zdají se být úzké a tudíž netaneční.

Za 400 a něco Kč by byly k dostání veselejší... czstore.online2023sale.ru/...

Pro vyšší věk i pro případný širší pas: czstore.online2023sale.ru/...

nov

obchody.heureka.cz/...

farm: Provoz obchodu byl v únoru 2015 ukončen. ;)

farm

No jo, to pardon. Tak asi jenom pro inspiraci.

tragedie

Typický příklad proč je tolik nejen-důchodců napálených na internetu. Sdílíte neověřený odkaz mizerných amatérských webovek jak od žáka prvního stupně ZŠ, proč czstore když je to - v tom lepším případě pokud nejde vyloženě o podvod - prachsprostý přeprodejce s webem kdesi v Rusku, proč czstore.online2023 když sami píšou že provoz obchodu byl 2014 ukončen, tady je špatně prostě úplně vše *zed**alene**bzum**sok* na podobných stránkách bych si neobjednal ani rohlík..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]