Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat těsnění do starého papiňáku?

Od: nimha® odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

mám starý papiňák (moravsky "tlakáč", jak jsem byl upozorněn přítelkyní:) ) a odešla mi guma, co je na pokličce.

Je to už hodně starý typ (starý český Sfinx), viz foto, ale na chatu by se mi ještě hodil.

Nemáte někdo tip na nějakou prodejnu v Praze, případně e-shop, kde by to ještě měli? Co jsem koukal do Orionu, Tescomy atd., tak nic.

---

A nebo jak koupit místo toho. Hlavně, aby to pořád neutíkalo kolem a nemusela se guma měnit co pár měsíců.

Díky!

doplněno 25.01.24 11:04: Tak jsem nakonec těsnění sehnal v prodejně Železářství u Rasa, co je v Praze u metra Budějovická.Je to vedeno jako Olbrachtova 1946/64, ale to celkem neříkající - v praxi je to kousek od Lídlu v řadě těch obchůdků, co jsou okolo stanice metra.Cena sympatická 89 Kč.Zatím se zdá, že funguje.

Kde sehnat těsnění do starého papiňáku?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

2x

Zde: pemi.cz/...

Předpokládám, že je stejné jako Sfinx. Pokud by bylo větší dá se zkrátit.

nov

hodnocení

2x

Vím kde, ale máte to z ruky, v prodejně (nwn zda tescoma?) v JH pod Merkurem. nám tam sehnal taky "nesehnatelné těsnění , tuším maďarský papiňák, přes třicet let stár. Původní těsnění bylo vzhledově dobré ,ale tvrdé, takže netěsnilo.

hodnocení

1x

Nedávno tu gumu paní vedle mě, kupovala v domácích potřebách. Celé víko měla sebou.

hodnocení

0x

Rozměry těsnění...vnitřní, vnější průměr, výška? Alespoň +-...Pomůže při hledání...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]