Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové Vasky a puchýře

Od: patrick* odpovědí: 9 změna:

Ahoj, za první zkoušku na VŠ jsem dostal od přítelkyně nové zimní Vasky. A tohle je výsledek po víkendu intenzivního nošení. Udělal se mi takovy velký puchyr. Je divny, ze na patě, kde mam kůži docela ztvrdlou... jak tomu předcházet, co teď delat a mate podobnou zkušenost s Vaskami? Je vhodný to lepit takovou náplastí? Moc tam nedrží... Diky!

Nové Vasky a puchýře
Nové Vasky a puchýře #2

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nohy mladého muže? To chce nějako údržbu.
Pedikera.

hodnocení

1x

Tohle nejsou nožky mladého muže, ale kopyta stařečka z domova důchodců. Nohy Vás nosí celý život, zasloužily by si proto patřičnou péči. Pokud Vám nezbývají prostředky na návštěvu pedikérky, můžete si dělat pedikúru sám doma. Nástroje lze koupit a naučit se je ovládat také. Sama si kůži ořezávám spec. žiletkou, pilníčkem hladím, promazávám...a jsem v pohodě.

Jinak otlak na chodidle je poněkud zvláštní. Obvykle se utvoří zezadu na patě. Až si nohu vyléčíte a dáte si obě do pořádku, zkuste nové boty jen na krátkou chůzi. Třeba po bytě, ne daleko. Musí se nejprve rozchodit. Velikost je vybraná dobře? Není v té botě pod patou "něco zapomenutého"?

Moc bych chtěla Vasky. Třeba za rok k sedmdesátinám. Ale to dědečka určitě nenapadne. A zase dostanu jen chňapky na hrnce, jako vždycky. *smich* Jaga.

To nevypadá na otlak, ale únavovou zlomeninu *smich*.

@babajaga Jaguško, po Vaskách se dívám už dlouho. Nejvíc se mi líbí tyhle. Snad letos k 65 *hi*;)

@inžinyrka: Pěkné, také bych jimi nepohrdla. *palec* Jaga.

Při čtení jsem spekupoval co to je-jsou Vasky , matně jsem tušil obuv, po shlédnutí odkazu už 100%vím "vo co go". Ty konkrétní v odkazu se trochu podobají mým před mnoha a mnoha lety oblíbeným "maratonkám" cz firmy Botas.

@diesel přesně tak... tenkrát na VŠ jsem je nosila v létě v zimě, dokud mi neopadaly z nohou. A pak už jsem byla zaměstnanec v lodičkách, celých skoro 40 let. A teď už nemusím.

okolik
hodnocení

0x

Doporučuji Pedimani urgentně.*hej*

hodnocení

0x
Ty boty se prizpusobi a vsechno bude v pohode *palec*
Nohu to chce mazat kremem na noc. Je zbytecny nejaky pilniky a rasple. Navic ta kuze na chodidlech souvisi s vyzivou.
Zlepsit vyzivu *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]