Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mají ženy větší toleranci bolesti než muži?

Od: moravialive odpovědí: 6 změna:

Nedávno jsem viděl dvě videa na jednom byli chlapi co dělali test a snažili se epilovat krk ( zboku dozadu a k boku) svého kámoše. Dělal to jeden z nich a natáčeli a on u toho řval, jak kdyby mi trhali koule!

A pak jsem viděl jiné video, kde mladá žena ale top kočka dělala pokus a rozhodla se jít do projektu který měl trvat asi měsíc nebo jak dlouho a chtěla zjistit jak moc to bolí co je lepší a co snesitelnější pro ženy. Ona si ale narozdíl od těch chlapů měla epilovat celé tělo kromě vlasů a obočí!

Říkala, že má vysokou odolnost proti bolesti, ale tohle že je na ní moc. Zvládla, ztěží zvládla to poprvé. Ale pak když to měla dělat podruhé asi za týden tak říkala že je to horší než poprvé a pak to zkoušela ve sprše a taky to nešlo, i když to bylo lepší. Takže to nakonec vzdala.

A tak se ptám, fakt mají ženský větší odolnost vůči bolesti než chlapi? Neznám nikoho kdo by dobrovolně podstupoval tuto masochistickou terapii, i když ty ženy v reklamách se tváří jak moc se jim to líbí a jak je to příjemné :D Kromě jedné která to vysvětlovala jak se to dělá a ta se u toho taky neusmívala zrovna.

Podstupujete někdo takovou dobrovolnou mučírnu epilátorem? Nebo to snad někdo podstupujete v rámci bdsm aktivit?

Nakonec bych se rád zeptal jestli někdo nevíte k čemu slouží tlačítko Scoll Lock na klávesnici?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zapni si tabulkový editor (Excel, Libre Ofiice Calc), najeď na buňku a šipkou dolů skáčeš na buňky dolů. Po zapnutí ScrollLock neskáčeš mezi buňkama, ale posunuješ (skroluješ) celou stránku.

hodnocení

1x

S tou bolestí je to dost složité. Ale je jasné, že když vás někdo kopne do koulí, tak to bude bolet a poprvé to vydržíte. Podruhé už se do toho zapojí psychika, protože to začnete odmítat podstoupit a druhé kopnutí je jako dostat pukem do stejné rány. Bolí to ještě víc. To místo už je citlivější, protože je poraněné.

Hodnotit to takto zjednodušeně nelze. Chlapi jsou přizpůsobeni bojovat a ženy zase rodit. Rozptyl citlivosti v rámci jednoho pohlaví je různý. Někdo vydrží pálení cigaretou déle než ostatní. Jedno štípnutí může být pro jednoho celkem bezbolestné a pro druhého nesnesitelné.

hodnocení

1x

Někdo je víc cimprlich, nekdo méně, nezáleží na pohlaví!

hodnocení

0x
Ano, má.
Kdyby neměla, tak jsem dávno vymřeli.

Nemají vyšší práh bolesti. Sice ano, rodí, ale když se moje žena bouchne o něco, tak řve jako kdyby ji na nože brali. Když jsem přišel po sportu se zlomenou rukou, tak jsem s tím noc spal a šel k doktoru až ráno, kdy to bylo opravdu nepříjemný.

Ale asi záleží na druhu a hlavně psychosomatice úrazu. Žena si zase jednou zlomila oba lokty při pádu dozadu, a jen jí bylo mírně šoufl, než jsme dojeli na chirurgii a rentgen.

Asi je to individuální, a hlavně bolest zvyšují "velké oči" myslím.

hodnocení

0x

Že mají ženy větší psychickou odolnost, o tom jsem četl, ale že by měly vyšší práh bolesti ne. Takže asi nemají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]