Nejste přihlášen/a.
Ahojky holky.Mám dotázek. Když chci udělat třpytkaté špičky u akrylových nehtů tak jak to udělat? Udělala jsem to tak že jsem normálně natáhla na celý nehet akryl,obrousila a pak namočila štětec do clear pudru a hned do třpytek pak opět obrousila ale obroušením mi zmizeli všechny třpytky. Používám brusku na nehty,je možný že jsem použila moc hrubý nástavec? Nebo dělám špatně něco jiného? Prosím prosím poraďte. Děkuju
Ahoj Terko,
třpytky sama používám a tento postup jsem vykoukala na netu a je naprosto geniální, jednoduchý a prudce návykový .
Postup: starou modeláž přebrousím, nechám tam cca 10% staré hmoty a vezmu lepidlo na tipy se štětečkem. štětečkem nakreslím smile line a nehet hned ponořím do třpytek. Pak jen vezmu akryl a 1.kuličku roztírám od špičky , aby se třpytky neroznesly na lůžko a zůstala jen perfektní francie. Kombinuju hromadu odstínů, barev a moooc si s tím vyhrávám.
S tímto postupem nehrozí žádné hrbolky, ani odpilování barvy...
Přeju hooodně úspěchů
Ahojky Terko,
zatím jsem fotila jen tyto- jinak mám nějaké fotky v mobilu, ale je to nepublikovatlelná kvalita... takže snad po novém roce na dámu hodím další fotky.
Jinak třpytky nejosvědčenější jsou od vietnamců, kde je prodávají fakt za pár korun a já mám už snad všechny možné i nemožné odstíny.
Přeju hooodně štěstí ve třpytkování.
P.
Ahojky Máš je moc hetky udělané..Jinak třpytky taky kupuju u větnamců,u nás je mají za 10 kč takže úplně super. A moc děkuju za rady
prosimtě a ještě když tímhle postupem děláš třpytky tak to nakonec zbrousís jemnym pilníkem?
přebrousím ty nehty klidně i hrubým- stovkou... třpytky jsou totiž uplně pod celým akrylem, tudíž se jim nemůže nic stát.. než kdyby byly například jen pod lakem, nebo leskem.
Jinak to mám z youtube.com, ale ta slečna už smazala všechny příspěvky a i celý profil, což je veliká škoda, protože byla velmi šikovná a já se od ní vlastně naučila celý akrylový kouzlení. Ale docela pěkný videa má i Chantallej18... takže další tip na zábavu .
Já si dám pár třpitek na papírek, přidám gel, smíchám to a pak ve dvou vrstvách dám na nehet, jednu vrstvu - upeču, druhou vrstvu, vše dotvaruji a upeču a pák klasika, gel ... nejjednodušší a musím říct, že dělám hlavně třpitky, jsou hezké, a těch barviček co mám Doporučuji zajít nakoupit do květinářství, tam je prodávají a mají výběr ... kupovat to v malém množsví u expa nails bo jinde se prodraží a nemaj tak zajímavé barvy
)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.