Nejste přihlášen/a.
ahoj, je mi 22 a ještě jsem neměla kluka. nemyslím si že bych byla nějaká šereda, prostě normálni holka...mám hodně kamarádů, ale nic víc. Co dělám špatně že mě nikdo nechce?
já jsem nesmělá taky, takže já ho moc nepostrčím oni vždycky jenom koukaj a nic.
Ne, seznamku jsem nezkoušela.
no občas se někdo nakovej najde ale dál nic, asi se mě bojí nebo já nevím, já to s nima prostě neumím...
myslím že počítače dokonce studuje...akorát že brácha má počítačovou firmu a on to ví, tak by bylo asi divný zvát na opravu jeho ale jinak to není špatnej nápad.
Můj brácha rozumí počítačům velmi dobře, ale poradit bych od něj nechtěl, vždy se mě dělá troubu, raději si nechám poradit od někoho jiného, tak mu to třeba takto řekni
Kluci se balí taky koukáním . A když se koukáte na sebe oba dva, tak nějak vycítíte, že se přitahujete. A pocit, že toho dotyčného "prince" už třeba nikdy nemusím vidět, mě v některých případech donutil udělat první krok, i když mě k tomu třeba musela pomoct sklenka alkoholu, jinak jsem taky nesmělá. No a jelikož jsem už spoustu let zadaná, po chlapech radši už nekoukám, protože je to hodně nebezpečné. Většinou to opravdu berou jako výzvu a mě už nebaví se z toho pak vykecávat
Jinak anonymko a Radku, nechcete to spolu dát dohromady, když si tady tak pěkně povídáte?
Čekáním ztrácíme víc než chybami.
To není z mé hlavy, řekl to někdo mnohem chytřejší dávno přede mnou a taky jsem si musela mnohokrát své vlastní ponaučení "vyčekat". Neboj se ničeho. Nejde přece o život... nebo ano?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.