Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je mi 22 a ještě jsem neměla kluka

Od: anonymka* odpovědí: 23 změna:

ahoj, je mi 22 a ještě jsem neměla kluka. nemyslím si že bych byla nějaká šereda, prostě normálni holka...mám hodně kamarádů, ale nic víc. Co dělám špatně že mě nikdo nechce?

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Podle ceho usuzujes, ze te nikdo nechce? R.
anonymka*
hodnocení

podle toho, že sem nikdy z nikým nebyla...

raadek*
To, ze si jeste s nikym nebyla neznamena, ze te nikdo nechce. Treba spatne koukas a unika ti zajem nejakeho nesmeleho kluka, ktereho proste musis popostrcit. Zkousela si nejake seznamky? R.
anonymka*
hodnocení

já jsem nesmělá taky, takže já ho moc nepostrčím *hi* oni vždycky jenom koukaj a nic.:)

Ne, seznamku jsem nezkoušela.

raadek*
Slava! Kluci po tobe koukaj. Tak to nebude zase takovy problem. Zkus kamosku at ti nejakeho dohodi. Take vlozim otazku: Devcata na poradne. Prosim muzete anonymce poradit jak se bali kluci? Dik. R.
anonymka*
hodnocení

no občas se někdo nakovej najde :) ale dál nic, asi se mě bojí nebo já nevím, já to s nima prostě neumím...*nevi*

raadek*
Ja jsem nikdy nepoznal jestli me holka chce nebo ne. Jednou to malem skoncilo vyrazenyma zubama, kdyz me chtela necekane polibit. Ty tento pripad asi nebudes. Mas vyhlidnuteho nejakeho kluka, ktery je svobodny? Zkusime vymyslet fintu. R.
anonymka*
hodnocení

*smich* to je dobrý.*palec* vyhlídnuteho mám a nezadaný asi bude...ale nevím jak na něj...

raadek*
Co kdyby si neco provedla s pocitacem a pozvala ho domu aby se ti na nej kouknul. R.
anonymka*
hodnocení

myslím že počítače dokonce studuje...akorát že brácha má počítačovou firmu a on to ví, tak by bylo asi divný zvát na opravu jeho :)ale jinak to není špatnej nápad.

Můj brácha rozumí počítačům velmi dobře, ale poradit bych od něj nechtěl, vždy se mě dělá troubu, raději si nechám poradit od někoho jiného, tak mu to třeba takto řekni

raadek*
Bezva Petre. A tveho brachu anonymko bychom vyuzili pro zapeklitou zavadu, ktera by nastavajicimu prodlouzila pobyt u tebe. Skoda, ze u toho nemuzeme byt. R.
anonymka*
hodnocení

já se začnu asi strašně smát, já neudržím vážnou tvář *smich*

fany08*

Kluci se balí taky koukáním ;). A když se koukáte na sebe oba dva, tak nějak vycítíte, že se přitahujete. A pocit, že toho dotyčného "prince" už třeba nikdy nemusím vidět, mě v některých případech donutil udělat první krok, i když mě k tomu třeba musela pomoct sklenka alkoholu, jinak jsem taky nesmělá. No a jelikož jsem už spoustu let zadaná, po chlapech radši už nekoukám, protože je to hodně nebezpečné. Většinou to opravdu berou jako výzvu a mě už nebaví se z toho pak vykecávat:) Jinak anonymko a Radku, nechcete to spolu dát dohromady, když si tady tak pěkně povídáte?:)

raadek*
Fany, mohl bych byt jeji otec a takovou zkusenost mam davno za sebou. Proste uz nemam tolik energie. Mlady holky jsou hezky, ale pro me pouze na koukani. Ses hodna, za si prispela anonymce radou. R.
anonymka*
hodnocení

když já tak nějak pořád čekám, že ten první krok udělá on... jinak všem moc děkuji za rady :)

raadek*
Jak dlouho chces anonymko cekat? Az ti ho prebere jina? Kdyz nejde Mohamed k hore, musi hora k Mohamedovi. R.
anonymka*
hodnocení

ale já se bojím...a nevím jak mu to říct

raadek*
Ty ses ale jelito. Jste nejaka parta? Proste vsem rekni, ze mas problem s pocitacem a jak psal Petr, bracha je blbec a smeje se ti, tak mu to ani nechces rikat. No a pak se otocis na vyvoleneho a zeptas se ho, ze si slysela jak je dobrej, jestli by ti nepomohl. Anonymko, zivot je tim lepsi, cim vic mas vzpominek. Vubec se toho neboj, kdyz to nedopadne, tak se nic nedeje. Najdeme jineho korena. Hlavne neco delej at mas co nejvic vzpominek. To by ses divila, co to udela s clovekem po dvaceti letech, kdyz zacne na takove situace vzpominat. R.

Čekáním ztrácíme víc než chybami.

To není z mé hlavy, řekl to někdo mnohem chytřejší dávno přede mnou a taky jsem si musela mnohokrát své vlastní ponaučení "vyčekat". Neboj se ničeho. Nejde přece o život... nebo ano?

" když já tak nějak pořád čekám, že ten první krok udělá on "

Tak na to raději nečekej, ani mu to nenaznačuj moc nenápadně, raději hodně nápadně a nebo mu to přímo řekni, ono kluci jak známo nejsou ve věcech naznačování tak moc důvtipní a zvláště ti nesmělí *frajer*

anonymka*
hodnocení

docela jste mě dodali odvahu, asi do toho pudu :)

raadek*
Urcite do toho jdi anonymko. Az si budes nejista tak si vzpomen na nas, protoze ti drzime palce. Po provedene akci nam napis. Vse prodiskutujeme, probereme, zhodnotime a vymyslime dalsi kroky. Hodne stesti! R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]