Chtěl bych se zeptat, co si myslíte o tomto: Asi před víc jak rokem jsem se strašně zamiloval do spolužačky (je nám oboum kolem 20), proto jsem ji začal pořád s čímkoli pomáhat (ale dělal jsem to pro ni rád, že mě to vůbec ani neobtěžovalo), pořád jsem se podbízel, čekal na ni, abych ji mohl doprovodit atd. Asi opravdu rok jsem na ni myslel dennodenně a choval se jako její poslíček, ale ona vůbec neměla zájem, spíše mi přišlo, že ji otravuju, když jsem ji chtěl třeba doprovodit... Stejně jsem si ale pořád říkal, co kdyby se to najednou změnilo. Ale nic se nikdy nezměnilo a vlastně to takhle pořád doteď pokračuje a já jsem postupně nabyl dojmu, že ji jsem dobrej asi jen jako ňouma, který jí pomáhá. Rozhodl jsem se už proto nekolikrát, že už s ní musím skončit a soustředit se na sebe, proto jsem ji třeba týden úplně ignoroval, vyhýbal se, neodpovídal na zprávy, jenže ona tu zprávu vždycky umí napsat tak, že to stejně nevydržím a stejně třeba po nekolika dnech mi to nedá a odpovím jí, vlastně se pořád těším na jakoukoli její zprávu a vždycky, když zapínám Messenger, si přeju, abych ji tam od ní měl. Občas mi pak pořád píše, svěřuje se, co dělá, ptá se mě, co dělám atd. Jindy ale ji třeba ráno napíšu, ona je každou chvíli on-line, a zobrazí si to až po několika hodinách, nebo si píšeme, ona najednou přestane a odpoví až druhý den. Strašně mě to trápí a hrozně na ni žárlím a neumím si představit, že třeba by měla někoho jiného...ale stejně k tomu jednou dojde, nebo možná už někoho dokonce má... Teď o Vánocích jsem si proto řekl, že odteď doopravdy konec, protože z ní mám úplný úzkosti. Myslíte si, že je to tak dobře? Nemám si ji vůbec všímat, i když mi bude zase něco psát/ptát se na věci související se školou? Je mi to trapný, ale je mi lépe, když o ní nevím, když si s ní píšu a bavím ve škole,je to pak ještě mnohem horší. Největší utrpení pro mě vzdycky je, když mi po konci hodiny ve škole, kdy spolu sedíme v lavici, rychle řekne, ať se nám hezky a pospíchá pryč domů, že mi vždycky ukáže, že se mnou ani z té školy jít nechce.
Vyprdni se se na ni, ještě pořád máš čas, najít si jinou a pravou. Tato by tě jen využívala. Navíc, jak říkáš, nejspíš má stejně jiného a ty jsi jen "sluha" . Možná jsem to napsal blbě, ale je to tak
Upnul jste se na ni, ale pokud nemá zájem, nekontaktujte ji, nenahánějte ji, nevnucujte se.. Nezmění se to a zbytečně byste se trápil. Přebolí to časem a určitě potkáte jinou, která Vás bude mít ráda a bude o Vás skutečně stát.
Jak sem si to tak cetl, naskocil mi obraz naseho vlcaka, jak nedockave s vyplazenym jazykem a vrticim ocasem ceka na kazdy naznak zajmu z nasi strany. Je jedno, jak dlouho ho nechame cekat, nebo zda sme ho pred chvili flakli, protoze je to hnup, ktery zase neco provedl, stale je stejne a neoblomne pripraveny pribehnout na prvni pisknuti a cely nas oslintat.
Většina odpovídajících si "nevšimla", že ona občasné projevy zájmu ( aspoň o jakousi komunikaci ) projevuje. A tím je to pro tazatele zamotanější, protože zamilovaná duše si tyhle plytké tlachy ( které velmi pravděpodobně posílá na střídačku několika dalším ) vyloží jako "jé, ona o mě stojí a zajímá ji, co dělám". Přitom je to celé jen prchavá póza a momentální rozmar ( podobně, jak to bývá na kterémkoli chatu, kde se projevy "zájmu" střídají s mnohadenní ignorací a flirtem s X dalšími ). Já doporučuju : - už jí sám od sebe nepsat a nic nenabízet ( ani venku, žádné doprovody, apod. ) - pokud se sama ozve, tak jí stručně, bez emocí, odpovědět ( protože je to slušnost ) - učte se být odtažitý, chladný, strohý, neutrální, pasivní. Bude se Vám to v životě hodit. Hlavně při kontaktu s ženami, policií a úřady. P.S. Ten zmiňovaný pes není hňup. Hňupi jsou lidé se kterými žije.
id
Slovane, pardon. Já s žádným hňupem nežiju, vy ano? Kdyby jo, tak hňupem jsem já.
Určitě jste se rozhodl dobře. Hlavně vydržet, nevšímat si ji, neprosit. Přece se nebude stále trápit. Jste mladý, hledejte někoho, kdo Vás bude mít rád a bude si vážit Vaší přítomnosti.
Fakt z toho nic nebude, jak na ni budete myslet, pořád budete mít v sobě otevřenou ránu. Sám to cítíte, že nemá zájem, je to tedy jenom jednostranné a to je potom konec. Chce to jenom výdrž, nepodbizet se jí, chovat se jako by vás nezajímala. Pak se časem budete cítit, že jste to dokázal a bude vám lepe. Ono vám ani nic jiného nezbývá. Nasaďte k ní takové chování dle svého uvážení, aby vám osobně bylo lépe, abyste se přestal kvůli ní trápit.
Když s Tebou nechce jít ze školy, tak s ní nechoď. Vídáš ji ve škole denně, takže utnout kontakt nemůžeš - 1) asi to nedáš, 2) i by to bylo blbé vůči ní (ona neví, jaký máš problém, takže si nezaslouží, abys ji ignoroval). Není úplně bez zájmu. Nech to chvíli na ní, ať se Ti ozývá, ať s Tebou mluví, kdy chce. Ano, bude Ti lépe, když bys o ni vůbec nevěděl, ale to teď nepůjde. Jestli chceš trochu sobě porozumět, kouknu se na pojem limerence.
Jednoduchy: NEZAPINEJ si mesenger No ale kdyby to bylo tak jednoduchý, tak lidi nejsou závisláci, na sociálních sítích, na jídle, na alkoholu, na sexu, na cigaretách) Ps: pokud už jsi jednou spadnul do její friend zóny, tak už bude velmi obtížný, Neli nemožný se z ni dostat, radši si najdi na sex nějakou jinou, a na tuhle zapomeň, bude jen jako kolegyně ve škole. Ona možná přileze sama, ale až poté, kdy začne ona žárlit, to jen když te uvidí s jinými holkami . víš, ono je to tak, krutá pravda, že holky nemají zájem o kluka, o kterého nemají zájem jiné holky a NAOPAK ) Ty už ale budeš chytřejší, a nebudeš holkám podlézat, protože to skutečně je chování Poslušného pejska! tohle patologické chování zhoršuje pozici v podstatě všech ostatních kluků, protože ty holky jsou pak namyšlené, vybíravé…
Vypadá to, že udržuješ nějakou podivnou virtuální známost se spolužačkou. Na to se vykašli. Věnuj se praxi. Při obvyklém průběhu bys přece teď v tvém věku byl s holkou někde na horách nebo na chatě. Neztrácej čas. Přestože ještě nemáš zmeškáno, nejlepší je poznat se za svobodna, bezdětna a nemajetna. Přestaň s přiblblým psaním. Telefonuj, randi a bav se na živo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.