Dobrý den, na fotografiích můžete vidět 2 moje vlasy. Nejsem si jistá jestli je to poznat ale mají odlišnou strukturu, tloušťku i barvu. Ten vlevo je tenčí, na dotek hebký. Vlas vpravo je jako kdyby vlnitý a na dotek hrubý jak šmirgl papír. Většina mých vlasů je jako vlas vlevo ale najde se pár těch co jsou jako vlas vpravo asi zhruba 5-10%. Můj dotaz zní čím to je a zda to tak mají všichni? Díky.
Je to genetika, s tím nic nenaděláte. Nicméně, nevadí to, ne?
kate
Mně to nevadí, jen jsem si říkala jestli je to běžný jev nebo nějaká anomálie :D Nebo jestli na to má vliv třeba strava nebo jak někdo psal níže hormony - ty mě nenapadly.
Dala jsem si svůj vlastní vlas od dcery do mikroskopu 200xpriblizeni a hnus.Jelikoz jsem blondýna barvící si neustále odrosty vlas byl vyžrany roztrepeny no jak z reklamy na špatné vlasy.Taky máte ty baby vlásky?Třeba v podrostu nebo okolo tváře?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.