Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co upect ze zbylych bilků

Od: sabi odpovědí: 10 změna:

Prosim ženy o radu, zbyly mi po pečení 3 bílky a nemám cukr, jen med, co z toho upeču?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Hemendex, lečo, palačinky, udělat zavářku do polévky, veškeré zapékané pokrmy - třeba zamíchat bílky se strouhaným sýrem, okořenit a tím polít brambory /se šunkou/ k zapékání, nebo smíchat s nasekanou zeleninou, moukou nebo strouhankou a usmažit si placičky, bramborák taky...

kdosi
hodnocení

2x

Já bych si osmahnul cibulku, hodil to na ni, míchal, dokud nezačne tuhnout a pak si dal malou svačinku :)

Super, ale dotaz zněl na pečení, ne smažení *smich*

mate59
hodnocení

0x

Jedine pusinky.

hodnocení

0x

Pomastite malý tanierik olejom, vylejte na to bielky,posoľte,trochu korenie a papriku a dajte to do mikrovlnky a za chvíľu je to hotové,nutný dozor,aby to nestrelilo. Hodíte to na chlieb a zjete. Čas cca 5 minút aj s plným bruchom.

farm
hodnocení

0x

Bílkové - oříško kakao kávové placičky = vánoční cukroví

toprecepty.cz/...

bilek
hodnocení

0x
Kulturista by to rovnou vypil, kupuji si to po 5 litrovych flaskach.

fredka
hodnocení

0x

Pokud to budete konzumovat ihned,tak nejlepší je tzv. bezé,francouzká kuchyně,najdete to na vyhledávači

hodnocení

0x

Pavlovu, aspoň já bych jí udělala. Pěkně s ovocem a se šlehajdou, mňam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]