Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s cyklem

Od: alexandra18 odpovědí: 5 změna:
Už půl roku jsem neměla ženské problémy. Na prohlídce u gynekologa jsem byla 28.8.23. Ten mi řekl že těhotná nejsem a že ani nemám žádné problémy a "že si to sedne". Menstruaci jsem dostala až 15.10 a měla jsem ji 17 dní. Při tom moje běžná menstruace vždy trvala jen 3 dny.
Od té doby menstruaci zase opět nemám.
Nevím co s tím tak se chci zeptat zda li měl někdo podobný problém a jestli je to prostě stává nebo je lepší to co nejdříve řešit

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Nejste v přechodu? U některé to bývá už před 40.

Věk, nemoci, léky, životní styl, nadváha...?

liska5

Taky mne napadla anorexie, nebo že je po dlouhodobém braní HA. Tazatelka ale nereaguje.

hodnocení

0x

Podle nicku to vypadá, že je Vám 18. Co podváha? Jíte dostatečné množství tuků? Jestli je to tímhle, jde to jednoduše vyřešit dvěma hrstmi ořechů denně.

hodnocení

0x

Nepíšete jak jste stará, kolik měříte, kolik vážíte a s čím se léčíte, případně, jaké máte problémy. Máte děti? Berete antikoncepci? Žijete sexuálním životem? Nemáte problémy s přijmem potravy? Nemáte pocit, že jste tlustá, obézní? Také nevhodné potravinové doplňky mohou dělat prblémy. Tohle všechno se může podílet na vašem problému. *hej*Tohle všechno jste neřekla a my můžeme pouze spekulovat, proč nemáte pravidelný menzes.

okolik
hodnocení

0x

Užíváte antikoncepci? Nemáte podváhu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]