Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sháním tohle tričko Prosím zabít a vykuchat. Rybu nechci.

Od: aav odpovědí: 17 změna:

Sháním tričko "Prosím zabít a vykuchat. Rybu nechci." viz obrázek. Někde jsem ho viděla a teď ho nemohu najít, mám jen foto.

Sháním tohle tričko Prosím zabít a vykuchat. Rybu nechci.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

okolik
hodnocení

5x

Stránky netuším, ale kdysi jsem nechávala v Copy centru vyrobit tričko s vlastním potiskem. Když jim ukážete forografii, není problém nechat zhotovit.

hodnocení

3x
Ale ani aktivismus není zadarmo:
shop.agentjaroslav.cz/...
11.12.23 09:51
aav
hodnocení

Moc děkuji !

activistanti
hodnocení

2x
Jen aby to někdo nevzal doslova. A nezopakoval si Otýlii Vranskou.
Hloupost těchhle aktivistů, ať už v nošení podobného nesmyslu, nebo v nejezení živočišných složek, je bezbřehá.
PS: dnes už se ví, že bez supplementace Vegan nemůže fungovat. tak jaký to má smysl?
Když někdo nechce jíst maso, ať ho nejí. Ale vykřikovat: "Lidi, já maso nejím, raději mě zabijte!" už je otravný aktivismus, který se snaží ovlivnit ostatní. Což je opruz. Asi jako pochody "hrdosti".
Nikdy by mě nenapadlo nosit tričko "Nejím špenát", nebo "Nesouložím s chlapy, raději mě vykostěte", abych se snażil ostatním vnutit své názory a preference. Respektuji, když je mají jiné.
okolik
11.12.23 11:46

*palec* tomkk

aav
hodnocení

Prosím, ptala jsem se kde seženu tričko, nikoliv na Váš názor, na to, co na tričku stojí... Navíc tohle vůbec není myšleno tímto směrem - veganství, aktivista, živočišné složky, ryby,...

Také v tom tričku nevidím nic aktivistického. A já si nechávám podobná trička dělat v copy studiu, jak bylo zmíněno výše, většinou to vychází kolem 450 Kč, záleží na ceně vybraného trička.
activistanti
A jakým směrem když ne veganský m je to myšleno? Vždyť to píše i na tom webu kde to prodává za 7 stovek, takže už víte kde jsi ho můžete sehnat a hotové ne?
Dáte za takový nesmysl přes 7 stovek s poštou skoro 900? Jo/ne?
Co na to vaši rodiče?

Já obrázek na tričko taky vnímám spíš jako pokus o humor či recesi. Ale k tomu co píše Tom. Nevadí mi, když vegan vykřikuje, že chce zabít. Horší je, když začne tvrdit, že on maso nejí, proto ho nesmí jíst nikdo. A jdou a např v drůbežárnách rozbijou klece a vypustí všechny ptáky. Nebo rozboří ohrady atd.

okolik
hodnocení

2x

Cena zhotoveného trika v Copy centru se pohybovala také jak uvádí Deny kolem 450,- Kč. Trička mají k dipozici ve slušné gramáži.

Potisk zhotoví i na donesené nové tričko, ale domnívám se, že cenově se nevyplatí. Vzala bych jejich.

aav
hodnocení

Milý activistanti, třeba jako vtip s žádným jiným úmyslem? Ano, přesně tak, už vím, kde tričko sehnat, tudíž se nemusíme dále rozepisovat o všech možných teoriích, proč sháním zrovna tohle tričko s tímto nápisem... Dle čeho usuzujete, že o mých nákupech mají vědět mé rodiče? A co je Vám do toho? Ví Vaše rodiče, že neumíte odpovídat na položenou otázku, ale odpovídáte úplně mimo téma? Mějte hezký den a nepruďte, jsou přeci za chvilku Vánoce :)

houb
A nechceš si dát na tričko z legrace nápis:
Prosím znásilní mě a pak mě rozčtvrť.
Taky ti to přijde vtipný jako mě?Holt někdo na sebe neumí upozornit jinak než hloupým neoriginálním tričkem
Když my víme, že pro spoustu lidí to legrace není, proto hned "naskakujeme". A ten obrázek na tričku nevznikl jako vtip. Podobně jako něco vyjadřuje tričko s rudou hvězdou, srpen a kladivem. A může jeho majitel 100x tvrdit, že to nosí jako vtip. Ve skutečnosti jeho nošením něco propaguje, ať to chápe, nebo ne.
" Vánoční tradice nebo kapří masakr? Aktivisté chtějí zakázat prodej živých ryb"
prazsky.denik.cz/...
zakazyaregula
A co zakazat existenci aktivistu? Ach jo, tohle Sorosovi prisluhovaci, co chteji nejspis nevedomky vytvorit sterilni unifikovane konzumni jednotky skrze celou evropu identicke… Podpora globalizace…
Prave ta pestrost, mistni zvyky a odlisnosti od jinych koutu, delaji tu zajimavost a jeste jakz takz udrzuji narodnostni zvyky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]