Nejste přihlášen/a.
Sháním tričko "Prosím zabít a vykuchat. Rybu nechci." viz obrázek. Někde jsem ho viděla a teď ho nemohu najít, mám jen foto.

2x
Hloupost těchhle aktivistů, ať už v nošení podobného nesmyslu, nebo v nejezení živočišných složek, je bezbřehá.
PS: dnes už se ví, že bez supplementace Vegan nemůže fungovat. tak jaký to má smysl?
Nikdy by mě nenapadlo nosit tričko "Nejím špenát", nebo "Nesouložím s chlapy, raději mě vykostěte", abych se snażil ostatním vnutit své názory a preference. Respektuji, když je mají jiné.
Prosím, ptala jsem se kde seženu tričko, nikoliv na Váš názor, na to, co na tričku stojí... Navíc tohle vůbec není myšleno tímto směrem - veganství, aktivista, živočišné složky, ryby,...
Dáte za takový nesmysl přes 7 stovek s poštou skoro 900? Jo/ne?
Co na to vaši rodiče?
Já obrázek na tričko taky vnímám spíš jako pokus o humor či recesi. Ale k tomu co píše Tom. Nevadí mi, když vegan vykřikuje, že chce zabít. Horší je, když začne tvrdit, že on maso nejí, proto ho nesmí jíst nikdo. A jdou a např v drůbežárnách rozbijou klece a vypustí všechny ptáky. Nebo rozboří ohrady atd.
Milý activistanti, třeba jako vtip s žádným jiným úmyslem? Ano, přesně tak, už vím, kde tričko sehnat, tudíž se nemusíme dále rozepisovat o všech možných teoriích, proč sháním zrovna tohle tričko s tímto nápisem... Dle čeho usuzujete, že o mých nákupech mají vědět mé rodiče? A co je Vám do toho? Ví Vaše rodiče, že neumíte odpovídat na položenou otázku, ale odpovídáte úplně mimo téma? Mějte hezký den a nepruďte, jsou přeci za chvilku Vánoce
Prosím znásilní mě a pak mě rozčtvrť.
Taky ti to přijde vtipný jako mě?Holt někdo na sebe neumí upozornit jinak než hloupým neoriginálním tričkem
" Vánoční tradice nebo kapří masakr? Aktivisté chtějí zakázat prodej živých ryb"
prazsky.denik.cz/...
Prave ta pestrost, mistni zvyky a odlisnosti od jinych koutu, delaji tu zajimavost a jeste jakz takz udrzuji narodnostni zvyky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.