Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odchlipovaní u akrylových nehtů

Od: lujda odpovědí: 1 změna:

Ahoj, jednou jsem byla u manikérky na akrylových nehtech a zdálo se mi to jednoduchý, tak jsem to chtěla vyzkoušet a koupila si sadu, abych si je mohla dělat sama doma..Není to zrovna moc jednoduchý to dobře nanést, pak zbrousit atd, jako u gelových nehtů. Ale hned, jak si udělám akrylové a začnu brousit do tvaru, tak už v tu chvíli se mi začnou dost odchlipovat u lůžek a vůbec nevím, co s tim mam dělat..Tak to chci zbrousit pořádně, ale pak už mi toho akrylu tam moc nezůstane :(Jestli třeba moje nehty nejsou vhodné pro akryl, nebo jestli je to normalní, když se hned začnou odchlipovat, to nevím..Prosím moc o radu, už jsem z toho pěkně nervní! Musím si je pokaždé opravovat tak po týdnu..Používám taky akryl pro začátečníky, tak nevím, jestli to taky nemuže být tím..Pomaleji to schne..Jo a štěteček, kterým to nanaším, je úplně ztvrdlý, i když to často čistím a taky na to mám rozpouštědlo, ale když ten štětec do toho namočím, tak se nic neděje..Štětec je asi na vyhození, že? Moc děkuju za radu a pomoc. Lucka

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x
Poptejte se na těhle diskuzích, ev. na www.dama.cz - tam je obří klan zdobiček nehtů
omlazeni.cz/...
salony-krasy.cz/...
zdobeninehtu.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]